Altair Jarabo și-a schimbat look-ul. Cum arată acum actrița

Publicat pe 27.01.2022 la 14:51 Actualizat pe 27.01.2022 la 16:22

Altair Jarabo și-a schimbat complet look-ul, însă fanii nu au fost de acord. Cum arată acum actrița și ce au avut de spus internauții.

Altair Jarabo poartă un maiou verde închis și are părul desprins

Altair Jarabo cu ocazia zilei sale de naștere. 7 aug. 2018

Profimedia Images

Altair Jarabo și-a schimbat complet look-ul, însă tot mai mulți fani o critică pe celebra actriță pentru alegerea culorii părului. La începutul anului, vedeta și-a dorit o schimbare permanentă care să o scoată din anonimat.

Dacă până acum Altair Jarabo și-a obișnuit fanii cu un părul lung, blong, iată că de această dată vedeta și-a făcut apariția total schimbată.

Altair Jarabo și-a schimbat look-ul

Anul nou a venit cu schimbări inedite pentru actrița Altair Jarabo, asta pentru că vedeta a decis să renunțe la culoarea blondă care a caracterizat-o de-a lungul timpului și să se întoarcă la o nuanță de roșcat. Se pare că alegerea vedetei nu a fost pe placul fanilor, iar câțiva internauți i-au lăsat mesaje pe internet.

După ce s-a căsătorit în luna august cu un cunoscut impresar de origine franceză, fanii au crezut că Altair Jarabo nu va mai reveni pe micile ecrane, însă artista le-a făcut o surpriză neașteptată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Protagonista din “Abismo de pasion” și “Vencer el desamor” se întoarce pe platourile de filmare, iar noul look este exact ceea ce îi trebuie pentru a începe din nou proiectele care o fac să zâmbească. Chiar dacă mulți au crezut că vedeta se va retrage din lumea artistică, iată că totul a fost doar un zvon.

“Noul an, nou proiect, nou nume”, a scris Altair Jarabo în dreptul fotografie în care apare cu părul roșcat, perfect pentru o nouă apariție pe micile ecrane. “Frumoasă”, “Regină”, “Cât de frumoasă”, “Regină divină”, “Îmi place”, au scris internauții. Artista de 35 de ani i-a surprins pe mulți atunci când s-a logodit în luna iulie cu impresiarul de origine franceză, Fréderic García. Cei doi s-au căsătorit o lună mai târziu. Nunta a avut loc într-un castel din Paris, iar la eveniment au existat focuri de artificii.

Altair Jarabo revine pe micile ecrane

“Mi se umple sufletul de bucurie la gândul că-mi voi împărți viața cu el pentru că îi admir atât inteligența, cât și bunătatea de care dă dovadă întotdeauna. Mă inspiră, are grijă de mine, mă face să fiu cea mai fericită femeie. El știe aceste lucruri pentru că i le spun în fiecare zi. Îl iubesc și vreau să-l văd plin de vise și planuri toată viața.”, a declarat artista pe contul personal de socializare după ce s-a logodit.

“Corazon gurrero” este telenovela care marchiază debutul ca și protagonistă a vedetei Alejandra Espinoza. Deși nu a lucrat niciodată alături de ea, Altair Jarabo spune că vor face o echipă bună și vor transmite multe sentimente frumoase prin intermediul micului ecran. “Am mai luat parte la câteva evenimente împreună, dar știu că este o persoană pozitivă și carismatică. Am încredere că ne vom distra.”, a mărturisit Altair Jarabo.

Altair Jarabo s-a născut pe data de 7 august 1986 în Mexic. Este căsătorită cu Frederic Garcia din vara anului 2021 și este una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele.

Printre producțiile în care a jucat de-a lungul timpului se numără și “En nombre del amor”, “Abismo de pasion”, “Que te perdone dios”, “Mentir para vivir” și multe altele.

În articolul

Altair Jarabo și-a schimbat look-ul. Cum arată acum actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x