Altair Jarabo surprinde pe rețelele sociale cu o rochie cu decolteu adânc. Ce le-a sfătuit vedeta pe fanele din lumea întreagă

Publicat pe 18.10.2022 la 15:31 Actualizat pe 18.10.2022 la 18:29

Altair Jarabo surprinde pe rețelele sociale cu o rochie cu decolteu adânc. Ce le-a sfătuit vedeta pe fanele din lumea întreagă.

Altair Jarabo poartă o rochie albă fără mâneci și zâmbește

Altair Jarabo în cadrul Billboard Latin Music Awards. 29 sept. 2022

Profimedia Images

Altair Jarabo se numără printre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele din Mexic. Vedeta s-a căsătorit recent cu un impresar de origine franceză. Frédéric este cu 20 de ani mai mare decât ea, însă acest detaliu pare să nu o deranjeze, din contră.

Altair Jarabo îi sfătuiește pe fani să-și aleagă parteneri mai în vârstă

Antagonista din telenovele și-a sfătuit recent fanii din mediul online să aleagă parteneri de viață mai în vârstă, așa cum ea însăși a ales nu de mult. Deși a avut mai multe relații de-a lungul timpului, niciodată nu a decis să meargă spre altar. Cu toate acestea, în vara anului 2021, Altair Jarabo a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă și a spus cel mai sincer “Da” din viața sa. Frumoasa vedetă a dezvăluit avantajele pe care le-a observat de când s-a căsătorit cu un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta a dezvăluit cum se găsește în prezent alături de partenerul Frédéric García la un an de când au ajuns împreună în fața altarului. Cu această ocazie, vedeta a profitat pentru a le da fanilor un sfat de viață, dar și de viitor. Actrița din “Corazon Guerrero” a realizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina personală de Instagram, acolo unde a răspuns cât se poate de sincer celor mai indiscrete curiozități.

“Cum e relația cu soțul care este mai în vârstă decât tine?”, se arată în mediul virtual, într-una dintre întrebări. Cu un zâmbet larg pe față, Altair Jarabo a dezvăluit că se simte foarte norocoasă pentru că s-a căsătorit astfel. De asemenea, aceasta a subliniat că și-a adăugat o nouă experiență în viață.

“Ce pot să vă spun? În afară faptului că vă recomand să faceți același lucru. Mă simt îngrijită, iubită și răsplătită. Așa trebuie să fie”, a dezvăluit vedeta.

Cum a descris Altair Jarabo căsătoria cu soțul Frédéric García

Printre sfaturile pe care Altair Jarabo le-a primit din partea fanilor, cele mai multe fac referire la viața pe care aceasta și-a dorit să o construiască alături de partenerul său.

“Adevărul e că e foarte important ca perechea să fie mai mare”, “Ce frumos, Dumnezeu știe cu siguranță drumul fiecăruia în viață”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de vedetă pe Tik Tok. Altair Jarabo s-a căsătorit cu Frédéric García pe 16 august 2021 într-o ceremonie de vis într-o localitate din Paris. Castelul pe care acesta îl deține a devenit pentru o zi imaginea de vis pe care actrița și-a ales-o.

Cele mai multe dintre fotografii au apărut și pe contul de socializare al actriței. Cu toate că cei mai mulți dintre cârcotași au subliniat faptul că vedeta s-ar fi căsătorit pentru suportul material obținut în urma evenimentului, cei care o cunosc pe aceasta au declarat că Altair Jarabo avea deja o poziție economică foarte bună. Aceasta a făcut declarații ulterior și a subliniat cât de îndrăgostită se simte față de partenerul care i-a devenit soț pentru totdeauna.

“Nu am citit ce s-a scris, este adevărat. Dar pot să-ți spun că această diferență mă face fericită.”, a spus atunci vedeta.

În articolul

Altair Jarabo surprinde pe rețelele sociale cu o rochie cu decolteu adânc. Ce le-a sfătuit vedeta pe fanele din lumea întreagă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x