"Am crezut în zicala până când moartea ne va despărți": Shakira, declarații la 14 luni după divorțul de Pique

Publicat pe 22.09.2023 la 18:40 Actualizat pe 22.09.2023 la 20:19

Shakira, una dintre cele mai iubite și talentate cântărețe din lume, a dezvăluit într-un interviu recent pentru revista Billboard detalii sincere despre cum a trecut prin perioada dificilă după despărțirea de fostul ei partener, Gerard Piqué.

Shakira

Gettyimages.com

În cadrul interviului, Shakira și-a împărtășit gândurile și sentimentele despre această experiență care i-a afectat profund viața personală și cum se descurcă acum.

Cântăreața s-a destăinuit despre cum a fost în tot acest timp, după despărțirea de sportiv. Shakira crede că "atunci când desfaci o familie... nu există nimic care să compenseze acea durere" și a povestit cum se ridică atunci când crede că "nu se mai reface".

Shakira: "Încă exorcizez niște demoni. Ultimii pe care îi mai am"

La un an aproape trei luni de la anunțul despărțirii de Gerard Piqué, cu care are doi copii, Milan și Sasha, Shakira a mărturisit că încă se confruntă cu emoții puternice legate de această experiență.

"Există încă o parte foarte reflexivă care iese la iveală. Încă exorcizez niște demoni. Ultimii pe care îi mai am", a mărturisit ea într-un interviu acordat revistei Billboard, publicat pe 21 septembrie.

Shakira a descris diferitele etape prin care a trecut după despărțire, precum negarea, furia, durerea, frustrarea, iar acum se află într-o etapă de supraviețuire, de "a ține capul deasupra apei", potrivit univision.com.

"Mă simt ca o pisică cu mai mult de nouă vieți. Când cred că nu mă mai recuperez, mă ridic brusc și am un al doilea suflu", a explicat ea.

"Am trecut prin mai multe etape. Negare, furie, durere, frustrare, furie din nou, durere din nou. Acum mă aflu într-o etapă de supraviețuire. De 'a ține capul deasupra apei'", a recunoscut ea.

În timpul relației cu Gerard Piqué, Shakira a luat o pauză de la cariera sa profesională pentru a se concentra asupra familiei și casei. Ea a mărturisit că simțea și credea cu putere în conceptul de "până când moartea ne va despărți" și a dorit să își crească copiii alături de tatăl lor, așa cum au făcut părinții ei timp de decenii. Cu toate acestea, viața i-a oferit o altă perspectivă și a trebuit să se adapteze la noua realitate.

"Am crezut în 'până când moartea ne va despărți'. Am crezut în acest vis. Pentru mine, pentru copiii mei. Pentru că părinții mei au fost împreună timp de, nu știu, 50 de ani. Și se iubesc ca în prima zi", a spus el.

"(Ei) au fost întotdeauna exemplul meu și era ceea ce îmi doream pentru mine și pentru copiii mei, dar nu a fost posibil. Dacă viața îți dă lămâi, trebuie să faci limonadă. Și asta fac eu: limonadă", a mai spus ea.

"Când destrami o familie, cred că nu există nimic care să compenseze acea durere", a comentat ea, fără a-l învinovăți direct pe Gerard, sau pe altcineva, pentru asta.

"Sigur, trebuie să continui pentru copiii mei și asta este cea mai mare motivație a mea. Dar cel mai mare vis al meu în viață, mai mult decât să colecționez discuri de platină sau Grammy-uri, a fost să-mi cresc copiii alături de tatăl lor, să am o familie, știi?", a mai spus ea.

"(Am vrut să) trec prin probleme, prin obstacole, să le depășesc și să îmbătrânesc alături de cineva. Știu că nu voi avea parte de asta", a deplâns ea.

În articolul

"Am crezut în zicala până când moartea ne va despărți": Shakira, declarații la 14 luni după divorțul de Pique

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x