Ana Brenda Contreras a ajuns pe patul de spital. Ce intervenție chirurgicală a suferit actrița. Imaginile i-au îngrijorat pe fani

Publicat pe 01.11.2023 la 18:30 Actualizat pe 02.11.2023 la 16:18

Ana Brenda Contreras Contreras a dezvăluit recent că a suferit o intervenție chirurgicală care i-a schimbat perspectiva asupra vieții și a modului în care oamenii au ajuns să își trateze corpul.

Ana Brenda Contreras

Gettyimages.com

Ana Brenda Contreras a suferit o operație pentru a-și îndepărta implanturile mamare, o alegere personală care a rezonat profund atât cu fanii, cât și cu colegii ei de breaslă.

Ana Brenda Contreras a renunțat la implanturile mamare și deschide un dialog public despre standardele de frumusețe impuse

Dezvăluirea actriței, făcută de pe patul de spital, a stârnit îngrijorare în rândul admiratorilor ei. Însă actrița i-a liniștit, marcând acest pas ca fiind unul decisiv pentru a-și prioritiza sănătatea. Decizia ei deschide un dialog mult mai larg în jurul chirurgiei estetice și al imaginii corporale - o conversație care se extinde mult dincolo de limitele industriei de divertisment, relatează bnn.network.

Aceasta transmite un mesaj puternic că frumusețea vine în toate formele și mărimile și că acceptarea de sine și iubirea de sine sunt primordiale.

"Sunt la doar două săptămâni distanță de alegerea a ceea ce pentru mine înseamnă sănătate. După ani de zile în care am amânat-o din cauza pandemiilor, a muncii și a faptului că nu mă simțeam bine (mai ales că aveam o disciplină de exerciții fizice, corpul este înțelept) mi-am scos în sfârșit implanturile. Cu ani în urmă era "la modă" să o faci și tabu să vorbești despre asta. Așa cum multe lucruri tind să fie pentru noi.

Sunt infinit de recunoscătoare că o prietenă mi-a împărtășit procesul ei și asta mi-a dat imboldul de a mă decide. Noi, femeile, înflorim atunci când ne înconjurăm de prieteni buni.
Cât de necesar este să deschidem o conversație și să facem ceea ce trebuie făcut pentru a fi mai bine, să ascultăm corpul, să ne recomandăm sfaturi, să ne povestim experiențele și pot exista opinii și experiențe diferite, dar un lucru este real; importanța controalelor regulate la profesioniști și crearea unei rețele de sprijin medical. Mulțumim @doc_merino pentru toată grija ta. Continui în procesul de recuperare înconjurată de multă dragoste din partea prietenilor, familiei și colegilor, reluându-mi sarcinile, foarte bine îngrijită și mai ales ușoară și sănătoasă.

Ps. Deocamdată se acceptă doar îmbrățișări ușoare", a scris actrița, care a publicat o imagine de pe patul de spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși augmentarea sânilor rămâne o procedură populară, nu este lipsită de riscuri și de potențiale complicații. Alegerea Anei Brenda Contreras de a acorda prioritate bunăstării sale față de standardele de frumusețe ale societății reprezintă o declarație puternică, contestând ideea că femeile trebuie să se conformeze unui anumit ideal corporal, potrivit aceleiași surse.

Deschiderea actriței cu privire la decizia sa subliniază, de asemenea, importanța acceptării de sine. Într-o societate în care așteptările nerealiste sunt adesea plasate pe corpurile femeilor, multe dintre ele se simt presate să se conformeze, așa cum ea mărturisește că a fost.

Industria divertismentului joacă, fără îndoială, un rol semnificativ în modelarea standardelor de frumusețe ale societății.

În articolul

Ana Brenda Contreras a ajuns pe patul de spital. Ce intervenție chirurgicală a suferit actrița. Imaginile i-au îngrijorat pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Mykonos" de Spania impune programe de vizită în oraş. Localnicii sunt exasperaţi de turiştii care "intră în case, iau lucruri şi se caţără pe balcoane"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Ce s-a ales şi din ce face bani fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu. Informaţii rare despre Maria
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, imagine emoționantă cu burtica de gravidă! Va deveni mamă pentru a doua oară / FOTO
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x