Ana Brenda Contreras s-a logodit cu impresarul Zacarías Melhem. Vedeta a publicat un mesaj emoționant în mediul online, alături de o fotografie cu inelul de logodnă

Publicat pe 14.06.2023 la 11:12 Actualizat pe 14.06.2023 la 11:43

Impresarul i-a dăruit faimoasei actrițe inelul de logodnă, iar Ana Brenda Contreras a publicat o imagine emoționantă în mediul online. Cum arată bijuteria superbă.

Ana Brenda Contreras poartă un top negru fără mâneci, pe gât și are părul prins în coadă

Ana Brenda Contreras s-a logodit cu impresarul Zacarías Melhem

Getty Images

Ana Brenda Contreras și-a anunțat logodna cu impresarul Zacarías Melhem pe 13 iunie cu o fotografie emoționantă publicată în mediul online. Atât prietenii virtuali cât și vedetele au felicitat-o cu mesaje și aprecieri.

Ana Brenda Contreras s-a logodit cu impresarul Zacarías Melhem

Actrița a publicat o fotografie emoționantă în care se poate observa foarte ușor inelul de logodnă, dar și mesajul pe care a ținut să-l transmită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cel mai bun lucru se întâmplă deja. Am spus DA.”, a scris Ana Brenda Contreras alături de un emoji cu un inel de logodnă. Printre prietenele și vedetele care au rămas impresionate de veste s-au numărat Angelique Boyer, Sherlyn, Zuria Vega, Geraldine Bazán, Julián Gil și iubita Valeria Marín, Chuy Navarro, Adriana Louvier, printre alții.

Cu peste 7 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, aceasta a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. A renunțat la părul lung ce o caracteriza și a optat pentru o coafură cu mult diferită. Păr scurt, brunet. Se cunosc foarte puține detalii despre relația dintre Ana Brenda Contreras și Zacarías Melhem, iar prima imagina publicată pe internet a fost din noiembrie 2020.

Citește și: Ana Brenda Contreras refuză să se dezbrace în fața camerelor. Care este motivul real

Cu toate că au pozat rareori în cuplu, vedeta își surprinde iubitul cu fiecare ocazie a zilei sale de naștere. Se știe însă că cei doi se cunosc de ani buni, asta pentru că Zacarías este fratele Danielei Melhem, una dintre cele mai bune prietene ale actriței. Bărbatul are 49 de ani și afacerea proprie. Este văduv, asta pentru că și-a pierdut soția în 2018 în urma unui infarct cerebral. Are doi copii adolescenți. În prezent locuiește în Mission, Texas.

Cât despre Ana Brenda Contreras, aceasta revine pe platourile de filmare alături de Aarón Díaz după 10 ani de la filmările telenovelei “Teresa”. Actrița a dezvăluit totul în mediul online, fiind foarte fericită pentru noul proiect profesional.

Ana Brenda Contreras și Aarón Díaz, din nou pe platourile de filmare după 10 ani de la “Teresa”

Vor face parte din serialul “Toda la sangre”, un thriller mexican cu 10 episoade. Ana Brenda Contreras interpretează personajul Teniente Modragón, așa cum a specificat pe contul personal de Instagram.

Citește și: Ana Brenda Contreras este într-o relație, dar nu-și mai dorește să îmbrace rochia de mireasă. Care este motivul real al vedetei

Aarón Díaz în vârstă de 39 de ani a dezvăluit și el detalii pe contul personal de Instagram. La fel ca și actrița, s-a arătat fericit de a juca din nou alături de cea care i-a fost parteneră în “Teresa”. În luna iunie a declarat că se află pe platourile de filmare în Mexic, după 11 ani departe de țara natală. A fost Mariano Sánchez Suárez în telenovela Teresa, acolo unde s-a luptat cu Sebastian Rulli pentru dragostea personajului interpretat de Angelique Boyer.

În cele din urmă, personajul său a ieșit din acea legătură și s-a căsătorit cu doctorița Aurora Alcázar, interpretată de Ana Brenda Contreras. În viața reală, actrița susține că nu dorește să arate foarte multe din viața personală, dat fiind faptul că partenerul său nu este o figură publică. Una dintre cele mai recente producții în care a jucat este “Por amar sin ley”.

În articolul

Ana Brenda Contreras s-a logodit cu impresarul Zacarías Melhem. Vedeta a publicat un mesaj emoționant în mediul online, alături de o fotografie cu inelul de logodnă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x