Ana, iubita a lui Alfonso Herrera, în brațele unui alt bărbat la câteva săptămâni de la zvonul despărțirii cu fostul RBD

Publicat pe 30.08.2023 la 19:37 Actualizat pe 30.08.2023 la 21:34

Ana de la Reguera este văzută în brațele unui alt bărbat, după zvonurile privind despărțirea de 'Poncho' Herrera.

Ana de la Reguera și Alfonso Herrera

Gettyimages.com

Actrița a fost cea care a împărtășit imagini în care este văzută în preajma unui iubit misterios, la câteva săptămâni de la zvonul despărțirii de fostul artist RBD.

Ana de la Reguera a fost văzută în brațele unui alt bărbat la câteva săptămâni după zvonurile privind despărțirea de Poncho Herrera

Chiar actrița a fost cea care a distribuit pe contul său oficial de Instagram imagini în care apare în preajma unui iubit misterios.

Într-o scurtă înregistrare, vedeta mexicană poate fi văzută odihnindu-se la malul mării, când iubitul se apropie, o ia în brațe și o duce spre mare.

"Este întotdeauna cald în Veracruz", se arată în descrierea clipului partajat pe 24 august.

S-a despărțit Ana de la Reguera de Poncho Herrera?

Deși zvonurile despre o idilă între Ana de la Reguera și Poncho Herrera au început în ianuarie 2022, la doar o lună după ce acesta a confirmat divorțul de Diana Vázquez, ambii au fost foarte precauți și rezervați atunci când au fost întrebați, potrivit univision.com.

Cu toate acestea, în diferite ocazii au dat indicii despre o relație prin postările pe care le-au împărtășit pe rețelele de socializare, unde au fost văzuți în aceleași locuri.

Abia în aprilie anul trecut, când au fost surprinși de o revistă mexicană de divertisment sărutându-se și îmbrățișându-se, a fost confirmată relația lor.

Acum, la începutul lunii august, aceeași revistă de divertisment a publicat declarațiile unei presupuse surse apropiate cuplului, în care se susține că idila a luat sfârșit.

Motivele? Sursa a declarat că ar fi vorba de gelozie și diferența de vârstă dintre ei ar fi motivat-o pe Ana de la Reguera să pună capăt relației.

"Relația s-a încâlcit. Deși diferența de vârstă nu este mare, a avut o influență. Ana este o femeie matură care știe ce vrea. Poncho este imatur și gelos. Comportamentul său lasă mult de dorit", a publicat revista.

Până în prezent, nici Ana de la Reguera, nici Poncho Herrera nu au făcut o declarație oficială cu privire la statutul relației lor.

În articolul

Ana, iubita a lui Alfonso Herrera, în brațele unui alt bărbat la câteva săptămâni de la zvonul despărțirii cu fostul RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x