Ana Layevska din "La Madrastra" are 39 de ani și doi copii, însă este la fel de frumoasă

Publicat pe 21.11.2021 la 09:38 Actualizat pe 21.11.2021 la 09:38

Ana Layevska a reușit să ajungă la inimile tuturor în 2005 atunci când juca în "La Madrastra". Acum are 39 de ani și reușește să se mențină la fel de tânără ca atunci când interpreta rolul Estrellei San Roman.

Ana Layevska poartă părul prins și un machiaj simplu care îi scoate în evidență trăsăturile feței

Ana Layevska în 2009 la Beverly Hills

Getty

Ana Layevska va rămâne pentru totdeauna în memoria telespectatorilor ca fiind Estrella San Roman din “La Madrastra”. Cu pielea albă și părul blond, frumoasa actriță a reușit să aibă un impact enorm asupra publicului, dat fiind faptul că a jucat în multe producții de success care i-au adus notorietatea.

Chiar dacă s-a născut în Ucraina, vedeta s-a mutat de mică în Mexic, acolo unde și-a început rapid cariera de actriță. Printre cele mai importante producții în care și-a făcut apariția de tânără s-au numărat “Primer amor... A mil por hora”, “Amor Gitano” și “El fantasma de Elena”.

Pe lângă faptul că este o actriță de succes, Ana Layevka este și o mamă care își dorește să aibă grijă în permanență de cei doi copii ai săi.

Ana Layeska este o mămică împlinită

Ana Layevska și Rodrigo Moreira și-au unit destinele în 2014, iar în 2017 au devenit părinți pentru prima dată. Nașterea fetiței a venit ca o gură de aer proaspăt pentru actriță, care postează foarte des fotografii alături de cei care o iubesc.

Având în vedere că fotografiile pe care le postează vedeta sunt arătate fanilor la fiecare pas, internauții sunt de părere că fetița Anei este identică cu aceasta.

În 2020, Ana Layevska a devenit mămică pentru a doua oară, atunci când s-a născut fiul ei, Santiago. Vedeta a postat imediat poze cu cei doi copii, astfel că fanii și-au spus din nou părerea legată de minunata familie a acesteia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă venirea pe lume a celui de-al doilea copil a venit în timpul pandemiei de COVID-19, acest lucru nu a speriat-o pe vedeta, ba mai mult, i-a dat puterea să meargă mai departe și să fie o mămică mult mai curajoasă.

Actrița și soțul ei s-au cunoscut în 2013, iar de atunci au rămas nedespărțiți, asta dacă ne luăm după contul personal de Instagram al blondinei, acolo unde este activă în permanență. Aceasta are 1.2 milioane de urmăritori pe contul de socializare, fani care îi apreciază fiecare postare.

Ana Layevska, de-a lungul timpului

Ana layevska s-a născut la 10 ianuarie 1982 în Kiev, Ucraina. Chiar dacă s-a mutat de mică în Mexic, aceasta și-a făcut rapid debutul în filme și seriale, acolo unde a reușit să aibă roluri care au propulsat-o pe primele locuri în topurile internaționale.

Ana Layevska este și o cântăreață desăvârșită, având în vedere că și-a început cariera muzicală cântând la vioară de la vârsta de cinci ani. De asemenea, aceasta știe să cânte și la pian. În Mexic a studiat actoria, astfel că a putut demonstra faptul că are talent în a urca pe scenă.

Pe când era încă tânără, actrița a luat lecții de muzică clasică, dar a reușit să învețe fluent atât spaniola cât și engleza. În 2001, Ana Layevska a jucat în filmul “In the Time of the Butterflies”, alături de Salma Hayek și Edward James Olmos.

Indiferent dacă le arată internauților fotografii realizate de profesioniști sau poze personale, Ana Layevska reușește să aibă același impact asupra publicului, dat fiind faptul că blondina nu și-a schimbat prea mult înfățișarea și a reușit să-și păstreze o imagine impecabilă.

În articolul

Ana Layevska din "La Madrastra" are 39 de ani și doi copii, însă este la fel de frumoasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x