Ana Layevska și Mauricio Islas vorbesc despre tulburările alimentare ale faimoasei Anahí din perioada telenovelei Primer Amor. Ce s-a întâmplat în realitate

Publicat pe 29.09.2023 la 11:03 Actualizat pe 29.09.2023 la 11:59

Ana Layevska și Mauricio Islas și-au împărtășit propria experiență cu boala de care a suferit Anahi în perioada filmărilor pentru telenovela Primer Amor. Cei doi actori vor juca din nou împreună.

Ana Layevska, Kuno Becker, Mauricio Islas, Marimar Vega și Cristián de la Fuente în cadrul premierei Doctora Lucia, Un Don Extraordinario

Getty Images

Într-un interviu recent, Anahi și-a spus la finalul lunii august povestea de viață. Nu a putut trece cu vederea perioada în care a suferit de tulburare alimentară, mai ales că a fost pe punctul de a-și pierde viața în acele momente. A suferit un atac cardiac la vârsta de 18 ani.

Ana Layevska și Mauricio Islas vorbesc despre tulburările alimentare ale faimoasei Anahi din perioada telenovelei Primei Amor

Membra trupei RBD și-a readus aminte care a fost originea bulimiei și anorexiei de care a suferit în adolescență. Boala s-a datorat cuvintelor pe care i le-a adresat un anumit producător ce i-a oferit rolul de protagonistă într-o nouă versiune a telenovelei 'Quinceañera'.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ar fi incredibil ca tu să fii protagonista, dar Anahi, protagonistele sunt slăbuțe, protagonistele sunt foarte frumoase, tu ești grăsuță și tu trebuie să muncești mult cu tine ca să realizezi această telenovelă.”, i-a transmis acel producător faimoasei Anahi, a povestit aceasta într-un interviu cu Joaquín López-Dóriga.

Un an mai târziu, proiectul a rămas pe mâinile lui Pedro Damián, cel care a produs și Primer Amor, cu un succes enorm. Telenovela i-a avut ca protagoniști pe Anahi, Kuno Becker, Ana Layevska și Valentino Lanus, în timp ce marele antagonist a fost Mauricio Islas. La 23 de ani de la premiera telenovelei pentru tineret, Ana Layevska, Kuno Becker și Mauricio Islas urmează să lucreze din nou împreună. Este vorba despre seria mexicană Doctora Lucia.

Jurnaliștii i-au intervievat pe 27 septembrie despre problemele alimentare ale îndrăgitei Anahi. În povestea spusă recentă, artista RBD a declarat că în perioada filmărilor telenovelei Primer Amor a trăit cea mai neagră etapă din viața sa. Ana Layevska s-a arătat rezervată în ceea ce privește subiectul.

“Adevărul e că niciodată nu am observat nimic.”, a spus în fața jurnaliștilor de la Ventaneando. În ceea ce-l privește, Mauricio Islas a semnalat că în timpul proiectului au avut o relație pozitivă.

“Nu pot să vă spun despre acea epocă, în acea epocă eu și Anahi ne înțelegeam incredibil. Nu am apucat să văd, să trăiesc și să-mi dau seama de o anumită situație complicată.”, a spus actorul.

Anahi a fost pe punctul de a-și pierde viața când a terminat de filmat telenovela Primer Amor

În cadrul interviului emoționant cu Joaquín López-Dóriga, Anahi a povestit despre perioada dificilă prin care a trecut.

“Puteam să stau și cinci sau șase zile fără să mănânc ceva. Câteodată mâncam portocale sau gheață ca să-mi păcălesc stomacul. Apoi nu mai puteam și veneau atacurile și își băteau joc de mine și vomitam foarte mult.”, a povestit vedeta printre lacrimi.

“Într-o zi cu verișoara mea Alicia mergeam cu mașina și i-am spus că mă simt foarte rău și că mi se întâmplă ceva. Îmi simțeam inima cum îmi bate foarte tare și cum mi se învârte stomacul pe dinăuntru, un lucru foarte rar.” De atunci, artista a luptat timp de patru ani cu bulimia și anorexia. Avea doar 18 ani.

“Am ajuns la spital cu stop cardiac, mi-au salvat viața. Mi-au explicat că aveam lipsă de potasiu și electroliți și că inima mea nu mai suporta.”, a spus vedeta.

În articolul

Ana Layevska și Mauricio Islas vorbesc despre tulburările alimentare ale faimoasei Anahí din perioada telenovelei Primer Amor. Ce s-a întâmplat în realitate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Îi lua banii, îi opreşte apa şi gazele, apoi o dădea afară din casă. Umilința la care era supusă o mamă din Gorj de către propriul soț
a1.ro
Dana Roba a fost contactată din închisoare de cel care a mutilat-o. Ce a putut să îi spună soțul ei
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x