Ana Layevska vorbește despre familia sa în contextul războiului din Ucraina. Ce spune vedeta despre cele mai dragi ființe

Publicat pe 04.09.2022 la 20:00 Actualizat pe 02.09.2022 la 16:37

Ana Layevska vorbește despre familia sa în contextul războiului din Ucraina. Dacă până acum vedeta încerca să-i scoată pe cei dragi din zona de conflict, iată că acum lucrurile au luat o altă întorsătură. Despre ce este vorba.

Ana Layevska poartă o rochie fără mâneci și zâmbește

Ana Layevska, în cadrul IMAGEN Awards. 21 august 2009

Getty Images

Ana Layevska este o cunoscută actriță de telenovele din Mexic, născută în Ucraina. Deși a plecat de mică din țara sa natală, aceasta nu a uitat niciodată care îi sunt de fapt rădăcinile. În contextul războiului, vedeta a mărturisit că face toate demersurile necesare pentru ai scoate pe cei dragi din zona de conflict.

Cu toate acestea, vedeta a demonstrat recent că familia se află la momentul actual în siguranță și a reușit să se descurce pe cont propriu.

Ana Layevska vorbește despre familia sa în contextul războiului din Ucraina

La începutul lunii martie, Ana Layevska spunea că familia sa se află în zona de conflict a Ucrainei și este pregătită să iasă de acolo oricând aceasta reușea să obțină toate demersurile necesare. De asemenea, vedeta a postat în mediul online o imagine din copilărie, pe vremea când se afla în țara sa natală. Deși acum locuiește în Mexic, aceasta s-a născut în Ucraina.

De asemenea, familia și prietenii au rămas acolo, iar în contextul războiului cu Rusia, nimic nu a mai fost ca înainte. Cu toate acestea, vedeta și-a liniștit între timp fanii și a mărturisit că aceștia se află deja într-un loc sigur, de tranziție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu m-am născut în Kiev, dar familia mea trăiește acolo. Aud fiecare sirenă, fiecare tanc, nu mai există mâncare, nu mai sunt bani.”, a declarat Ana Layevska într-un interviu pentru Ventaneando, conform Univision.com. Deși vedeta a încercat să le ofere celor dragi azil politic pe teritoriul țării în care locuiește la momentul actual, aceștia au putut să-și găsească un sprijin în Europa de Est.

“Încercăm, sunt chestiuni foarte complicate care implică multe hârtii pentru intrări, ieșiri, dar sperăm că totul se va rezolva la un moment dat.”, a spus actrița în aprilie 2022. O lună mai târziu, aceasta își informa deja fanii că cei dragi se află în siguranță.

Ana Layevska își dorește pace pentru toți cei aflați în zona de conflict

Deși familia vedetei se află la momentul actual într-un loc sigur, aceasta nu exclude posibilitatea de a-i aduce pe cei dragi alături de ea. Cu toate acestea, schimbarea bruscă a locației, a limbi de circulație, ar putea fi o problemă pentru aceștia.

“Da, există posibilitatea pe viitor și dacă își doresc acest lucru. Să te muți într-o astfel de țară unde se vorbește o limbă completă difertă, e o altfel de cultură, vom vedea.”, a spus aceasta. În prima zi a războiului, Ana Layevska a postat o fotografie emoționantă din copilărie, pe când locuia în Ucraina.

“M-am născut în Uniunea Sovietică, într-un loc unde nu exista nicio frontieră. Azi locuiesc în Mexic, dar mă doare sufletul să știu că familia și prietenii se află în zona de conflict.”, a scris celebra actrița alături de o poză pe care a lăsat-o atașată pe contul personal de Instagram.

Ana Layevska i-a rugat pe internauți să se roage pentru toți cei aflați în zona de conflict și speră în continuare că totul va reveni la normal.

“Sperăm că pacea va reveni curând. Vă îmbrățișez cu toată inima.”, a scris actrița.

În articolul

Ana Layevska vorbește despre familia sa în contextul războiului din Ucraina. Ce spune vedeta despre cele mai dragi ființe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x