Ana Maria Orozco, dezamăgirile în dragoste. Ce a declarat despre cele două căsnicii eșuate și o relație care s-a terminat brusc

Publicat pe 13.07.2023 la 12:00 Actualizat pe 13.07.2023 la 10:23

Ana Maria Orozco a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a jucat-o pe Beatriz Pinzón în „Betty cea urâtă”. Deși în viața reală a fost întotdeauna o femeie frumoasă, iată că norocul în dragoste nu a fost de partea ei. Ce a declarat actrița despre cele două căsnicii eșuate și o relație care s-a terminat brusc.

Ana Maria Orozco poartă părul desprins și are breton. Are o cămașă albă

Ana Maria Orozco atunci când interpreta rolul lui Betty cea urâtă

Profimedia Images

“Betty cea urâtă” a reușit să ajungă la inimile a milioane de telespectatori din întreaga lume acum mai bine de 20 de ani. Ana Maria Orozco și-a câștigat faima internațională grație rolului pe care l-a jucat fără greș.

Ana Maria Orozco a interpretat-o pe "Betty", femeia care suferea în tristețe din cauza felului în care arăta. În ciuda faptului că era foarte inteligentă, toată lumea o lua în râs. Betty s-a îndrăgostit de șeful ei, “Don Armando”, iar în viața reală Ana Maria Orozco nu a reușit câtuși de puțin să aibă noroc în dragoste.

Actrița s-a căsătorit de două ori, iar a treia oară a avut o relație care nu a durat prea mult și care a lăsat-o pe aceasta cu un gust amar legat de dragoste.

Ana Maria Orozco și dezamăgirile în dragoste

Ana Maria Orozco s-a căsătorit pentru prima oară în 1999 cu Julian Arango , actor care a făcut și el parte din producția “Betty cea urâtă”. La momentul acela, cei doi au format unul dintre cele mai appreciate cuplu, iar fanii erau încântați să-i vadă pe cei doi împreună. Veste despărțirii i-a șocat pe toți, având în vedere că au fost soț și soție doar șase luni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În 2005, Ana Maria Orozco s-a căsătorit cu interpretul Martin Quaglia, bărbat cu care a rămas însărcinată și a dat naștere celor doi copii pe care îi iubește enorm, Lucrecia și Mia. Împreună cu artistul, Ana Maria Orozco s-a mutat în Argentina, acolo unde și-a luat o pauză și a decis că dorește să-și crească singură copiii. Ulterior a revenit pe scenă.

A doua căsătorie a frumoasei vedete s-a terminat în 2013, perioadă în care Ana Maria Orozco filma pentru telenovela “Somos Familia”. Pe platourile de filmare, aceasta s-a îndrăgostit de colegul ei, Maximiliano Ghione. Cei doi interpretau rolul unui cuplu care a devenit viral pe rețelele de socializare.

Ana Maria Orozco a fost căsătorită de două ori

După multe fotografii făcute publice și ieșiri care au apărut pe primele pagini ale ziarelor, Ana Maria Orozco și Maximiliano Ghione și-au făcut publică relația. Ulterior, cei doi au continuat să-și exprime sentimentele pe rețelele de socializare.

Demonstrațiile de iubire ale celor doi au fost foarte clare, mai ales că și-au făcut și tatuaje care să reflecte sentimentele pe care le aveau. “Amortem” și-au tatuat atât Ana Maria Orozco, dar și Maximiliano Ghione.

Într-un final, bărbatul a lăsat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare, acolo unde i-a anunțat pe toți că relația cu Ana Maria Orozco a ajuns la final. “Este oficial: Nu mai formez un cuplu cu Ana Maria Orozco, a fost frumoasă toată această perioadă, dar așa e viața. Vă îmbrățișez.”, a scris acesta, conform paparazzi.com.

Se pare că problema dintre cei doi a fost lipsa de comunicare, iar Maximiliano Ghione a declarat că nu își mai recunoaște iubita și că nu mai poate discuta cu ea. Cu toate că Ana Maria Orozco s-a despărțit pentru a treia oară, a decis că își dorește să păstreze tatuajul pe care l-a făcut împreună cu fostul ei iubit.

În articolul

Ana Maria Orozco, dezamăgirile în dragoste. Ce a declarat despre cele două căsnicii eșuate și o relație care s-a terminat brusc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x