Ana Maria Orozco din “Betty cea urâtă” a publicat o imagine rară alături de sora sa. Cum arată cele două

Publicat pe 15.01.2024 la 21:01 Actualizat pe 15.01.2024 la 20:03

Ana Maria Orozco din “Betty cea urâtă” a publicat o imagine rară alături de sora sa. Cum arată cele două.

Ana Maria Orozco poartă părul lung, ochelari și breton

Ana Maria Orozco din “Betty cea urâtă” a publicat o imagine rară alături de sora sa

Happy Channel

Ana Maria Orozco a impresionat o lume întreagă acum 23 de ani când a jucat rolul de protagonistă în telenovela “Betty cea urâtă”. De-a lungul timpului au existat multe ale remake-uri ale producției, însă niciuna nu a reușit să atingă performanțele seriei columbiene.

Ana Maria Orozco din “Betty cea urâtă” a publicat o imagine rară alături de sora sa

Născută pe 4 iulie 1973 în Bogota, Ana Maria Orozco rămâne una dintre cele mai importante actrițe ale țării sale. Odată cu rolul din “Betty cea urâtă” a devenit cunoscută lumii întregi, iar personajul său a rămas un icon. Au existat piese de teatru inspirat din îndrăgita producție și alte idei ce au dorit să reînvie focul primei întâlniri cu personajele celebre. Ulterior, producția “Ecomoda” a venit să redea mai departe povestea dintre cei doi îndrăgostiți și să le arată viața din viitor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ana Maria Orozco s-a întors acum în atenția fanilor cu un nou proiect profesional, “Cochina envidia”, la scurt timp după producțiie “El internado” și “El presidente”. Seria vine din Columbia și are în distribuție cei mai mari actori din țara de origine a vedetei. Și-a făcut debutul ca și actriță în “Betty cea urâtă”, iar de atunci viața sa profesional a continuat pe o pantă ascendentă. În “Cochina envidia” se vorbește despre șase prieteni ce se întâlnesc pentru a-i celebra succesul personajului pe care îl joacă Ana Maria Orozco. Lucrurile încep totuși să se precipite atunci când gelozia pune stăpânire pe cei adunați la întâlnire.

Serialul îi aduce în atenția fanilor pe Ana Maria Orozco, Carolina Cuervo, Cecilia Navia și Yeimy Vargas. Va fi difuzat în lumea întreagă pe Prime Video și se așteaptă a fi un succes. Este bazat pe povestea Carolinei Cuervo, “Veneno”.

“Acest serial are umor negru, o echipă extraordinară și vorbește despre ce toată lumea evită, invidia”, a scris Ana Maria Orozco pe pagina personală de Instagram.

“Betty cea urâtă”, una dintre cele mai îndrăgite telenovele din lume

Telenovela ce a avut-o ca protagonistă pe Ana Maria Orozco a avut premiera în luna octombrie a anului 1999 și s-a finalizat în mai 2001. A reușit să aibă un record Guiness în 2010, fiind una dintre cele mai reușite producții din istorie. Milioane de fani au fost martorii poveștii scrise de Fernando Gaitan și Liliana Hernandez, produsă de Mario Ribero.

Telenovela a fost transmisă în mai multe țări, chiar pe mai multe continente în diverse forme. Povestea originală însumează 335 de episoade și impactul a fost atât de mare încât 180 de țări au ținut să redea istoria tinerei “Betty” așa cum s-a văzut în Columbia. A avut peste 28 de adaptări. Cu toate că pe plan profesional a avut un succes răsunător, Ana Maria Orozco nu se poate lăuda cu același noroc și pe plan personal. De-a lungul timpului, relațiile sale emoționale au avut parte doar de eșecuri, iar vedeta și-a spus de fiecare dată gândurile în această privință. În cel mai recent interviu, aceasta spune că de mai bine de 10 ani nu s-a mai implicat emoțional în relații sentimentale.

În articolul

Ana Maria Orozco din “Betty cea urâtă” a publicat o imagine rară alături de sora sa. Cum arată cele două

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x