Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello dezvăluie motivele pentru care ar trebui urmărită telenovela Betty cea urâtă 2. Ce au declarat actorii

Publicat pe 04.10.2023 la 11:18 Actualizat pe 04.10.2023 la 11:53

Într-un interviu exclusiv, protagoniștii din Betty cea urâtă au vorbit despre cea de-a doua serie din cea mai populară telenovelă.

actori din betty cea urâtă

Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello dezvăluie motivele pentru care ar trebui urmărită telenovela Betty cea urâtă 2

Happy Channel

Betty cea urâtă a apărut pentru prima oară în cadrul televizunii columbiene acum mai bine de 20 de ani. Chiar dacă nimeni nu a crezut în acel proiect încă de la început, această telenovelă unică a venit pentru a rămâne în inimile a milioane de fani din întreaga lume. Astăzi, vorbim deja despre cea de-a doua parte a sa, iar protagoniștii au oferit primul interviu în acest sens.

Ana María Orozo și Jorge Enrique Abello dezvăluie motivele pentru care ar trebui urmărită telenovela Betty cea urâtă 2

“Beatriz Pinzón” a ajuns pe micile ecrane acolo unde erau arătate doar femeile cu un fizic de invidiat, demonstrând faptul că o istorie puternică poate rămâne peste ani la fel de bine protejată. Acum, personajul interpretat acum 20 de ani revine însoțită de Don Armando, iubirea vieții sale și alături de Mila, fiica ce le-a transformat viața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Una dintre platformele de streaming pariază deja pe continuarea telenovelei Betty cea urâtă cu o temă ce acum 20 de ani făcea furori. Noile generații sunt așteptate să urmărească o poveste la fel de intensă și frumoasă. Într-un interviu exclusiv pentru Tvynovelas, protagoniștii Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello au vorbit despre acest proiect și ceea ce se va vedea. Va apărea în 2024 una dintre cele mai îndrăgite producții.

Citește și: Cum arată acum “Betty cea urâtă”. Prin ce transformări a trecut Ana María Orozco după succesul covârșitor

Cei doi au punctat faptul că se simt emoționați și privilegiați dată fiind această nouă oportunitate. Cu toate acestea, timpul care a trecut a venit cu noi tehnologii, noi idei din timpuri prezente care pot fi cu mult diferite față de ceea ce s-a întâmplat în trecut.

“Întotdeauna va fi o mare provocare. Pe de-o parte mă simt liniștită pentru că suntem conștienți de asta, făcându-o cu multă grijă și dând tot ce-i mai bun, atunci eu cred că suntem la înălțime. Dar desigur, există o parte ce nu stă în mâinile noastre și nu știm ce va spune publicul, dar eu cred că va fi o întâlnire frumoasă și ne vom conecta ușor.”, a spus actrița.

Ce spune Jorge Enrique Abello despre continuarea Betty cea urâtă

În ceea ce îl privește, protagonistul s-a simțit nesigur la început în ceea ce privește continuarea. Cu toate acestea, “chiar dacă aveam îndoieli, cei de la studio, Prime Video și toți cei implicați ne-au asigurat că există circumstanțele și condițiile pentru a putea reuși.”, a spus acesta.

Citește și: Cinci curiozități despre Ana María Orozco, protagonista din Betty cea urâtă. Ce nu știai despre vedetă

În ceea ce privește aspectul ținutelor și a platoului de filmare, fanii nu au putut să treacă aceste lucruri cu vederea. Fără îndoială, Jorge Enrique Abello a subliniat munca de producție ce se află în spatele cele de-a doua serii.

“Ceea ce am făcut a fost frumos, ideea e să ne imaginăm ce se întâmplă peste 20 de ani, cum sunt personajele, cum trăiesc astăzi.”, a declarat. Pentru experiența de a vedea cea de-a doua serie, mesajul protagonistei este: “Pentru cei care știu deja, sunt conștienți că se vor întâlni cu personaje pe care le iubesc, cu o istorie antrenantă și își vor umple așteptările. Pentru noile generații, cred că va fi vorba despre curiozitate.”, a asigurat actrița columbiană, Ana María Orozco.

În articolul

Ana María Orozco și Jorge Enrique Abello dezvăluie motivele pentru care ar trebui urmărită telenovela Betty cea urâtă 2. Ce au declarat actorii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x