Ana Martín a cunoscut-o la începuturile carierei sale pe faimoasa Marilyn Monroe. Ce a povestit vedeta despre întâlnirea de gradul 0

Publicat pe 03.08.2022 la 11:13 Actualizat pe 03.08.2022 la 12:18

Ana Martín a cunoscut-o la începuturile carierei sale pe faimoasa Marilyn Monroe. Actrița de telenovele a povestit cum a avut loc întâlnirea și ce s-a întâmplat de fapt.

Ana Martín poartă o rochie specifică telenovelelor de epocă

Ana Martín

Instagram

Ana Martín se numără printre cele mai longevive actrițe de telenovele cu peste 60 de ani de carieră pe micile ecrane, dar și pe marile scene ale teatrelor. De-a lungul timpului a demonstrat că merită să reprezinte această industrie și a jucat de fiecare dată roluri ce i-au pus în valore talentul și frumusețea. La început cu o carieră de model bine pusă la punct, Ana Martín s-a dedicat ulterior actoriei.

Ana Martín a cunoscut-o la începuturile carierei sale pe faimoasa Marilyn Monroe

Cu roluri în telenovele precum ‘El pecado de Oyuki’, ‘Soy tu dueña’, ‘Rubí’ sau ‘Destilando amor’, Ana Martín și-a asigurat locul în cadrul acestei industrii. Actrița în vârstă de 76 de ani continuă să atragă fani din lumea întreagă, fiind o prezență activă și în mediul online. În ciuda anilor care au trecut peste ea, rămâne la fel de actuală și se preocupă de noutățile care apare atât pe micile ecrane cât și în afară lor. Are peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde nu uită niciodată să aducă noutăți celor care o îndrăgesc.

Fie că este vorba despre fotografii recente de pe platourile de filmare, ipostaze vechi în care a jucat roluri inedite sau pur și simplu istorii trăite de-a lungul timpului, Ana Martín nu uită niciun detaliu. Deși este recunoscută ca o amfitrioană a telenovelelor mexicane, actrița a avut șansa de a-și demonstra talentul și la Hollywood, acolo unde a jucat alături de mari actori ai timpurilor.

Cea mai mare parte a carierei sale s-a desfășurat în Mexic, însă a călătorit și în SUA. Actrița însăși a distribuit o fotografie realizată în 1967, atunci când juca în “Return of the gunfighter” și a jucat alături de Robert Taylor. Trei ani mai târziu s-a întors pe platourile de filmare de la Hollywood în pelicula “The phantom gunslinger”, acolo unde a împărțit creditele cu Emilio ‘El Indio’ Fernández, Pedro Armendariz Jr și Troy Donahue. Împătimită a rețelelor sociale în prezent, Ana Martín a dezvăluit dacă a cunoscut-o într-adevăr pe Marylin Monroe pe vremea când se afla alături de marii actori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița a mărturisit că drumurile lor s-au intersectat într-adevăr, însă nu așa cum și-au imaginat fanii săi atunci când i-au adresat această întrebare. Pe scurt, a fost vorba doar despre o singură întâlnire ce a avut loc în Mexic, nu în SUA.

“Am avut șansa de a lucra în cadrul unei producții cu cei de la Estudios Churubusco și ea era acolo. S-a iscat un scandal din cauza fotografiilor pentru că ea era foarte frumoasă, avea personalitate, era plăcută…”, a declarat Ana Martín potrivit Univision.com. Deși nu s-a prezentat, actrița este mulțumită că a putut-o vedea în carne și oase.

Ana Martín vorbește despre filmările telenovelei “El pecado de Oyuki”

Deși are în spate o carieră de succes, Ana Martín spune că nu i-a fost deloc ușor să joace anumite roluri care i-au adus tot mai mulți fani de pretutindeni. Printre producții s-a numărat și telenovela “El pecado de Oyuki”. În 1988, actrița i-a dat viață tinerei din Japonia care era obligată de fratele său mai mare să se transforme în gheișă. Cu toate acestea, în 2016, vedeta a mărturisit că a fost printre cele mai dificile misiuni ale sale.

“Mi-au dat o profesoară de japoneză care de dimineață până seara mă învăța să dansez, să mă mișc, mă învăța să privesc. Mi se părea ușor la început. Apoi mi-au pus costumul și am căzut cu el, atât era de greu.”, a spus actrița.

În articolul

Ana Martín a cunoscut-o la începuturile carierei sale pe faimoasa Marilyn Monroe. Ce a povestit vedeta despre întâlnirea de gradul 0

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x