Ana Martín își spune povestea vieții într-o emisiune publicată în mediul online. De ce s-a îndepărtat de mama sa

Publicat pe 01.07.2024 la 12:50 Actualizat pe 01.07.2024 la 13:26

Ana Martín a vorbit într-un interviu recent despre pașii pe care i-a făcut de-a lungul timpului în carieră. Care a fost motivul pentru care nu s-a căsătorit și nu a făcut copii.

actriță poartă un costum negru

Ana Martín își spune povestea vieții într-o emisiune publicată în mediul online

Instagram

În cel mai recent interviu, Ana Martín a vorbit despre cheia succesului în actorie și cum a reușit să rămână în timp una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. Aceasta are mai mult de 30 de ani de traiectorie profesională, însă nu s-a căsătorit niciodată și nici nu a devenit mămică.

Ana Martin își spune povestea vieții într-o emisiune publicată în mediul online

Vedeta de telenovele a știut întotdeauna cum să-și continuie viața profesională fără niciun fel de opreliști în calea sa. A urmat zilcala lui Walt Disney “Gândește, visează, creează și îndrăznește” pentru a reuși să se ridice la cele mai înalte așteptări. Cu toate că mereu o vedem cu zâmbetul pe buze la vârsta de 78 de ani, în nenumărate rânduri a avut parte de experiențe dificile, printre care problemele cu familia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama sa își dorea să se căsătorească, însă tânăra Ana Martin a avut alte planuri pentru propria persoană. S-a bucurat de modă, de călătorii și a admirat pe fiecare persoană care și-a dorit să-și îndeplinească pasiunile. Fanii o văd ca pe o persoană extrem de responsabilă, care s-a concentrat în repetate rânduri pe muncă.

Citește și: Ana Martín a împlinit 78 de ani. Faimoasa actriță de telenovele are o traiectorie uriașă în spate

“Am 60 de ani de când lucrez, lucrez, lucrez. Niciodată nu m-am oprit din muncă, din a face telenovele, fototelenovele și radiotelenovele. Când existau radiotelenovelele și fototelenovele, acum nu mai există.”, a punctat vedeta. Pe lângă telenovele, s-a dedicat și artei teatrale, dar a jucat și în lungmetraje. Spune că abia când a împlinit 60 de ani a decis să este momentul să se odihnească.

“Acum 60 de ani am avut parte de regizori mari, de actori mari care m-au sprijinit. Atunci, marea mea pasiune este cariera mea.”, a spus vedeta. A publicat două filmulețe în mediul online, acolo unde vorbește despre traseul dificil pe care a fost nevoită să-l parcurgă pentru a ajunge o actriță celebră.

“Sufletul meu îmi spunea mereu altceva. Copilăria mea nu a fost simplă. Am înfruntat multe dificultăți și într-o formă sau alta acele experiențe m-au făcut să iau decizii diferite.”, a spus vedeta.

Ana Martin, actrița care nu s-a căsătorit niciodată

Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea își arată propria sinceritate și cum a văzut lumea încă de la început.

Citește și: Cum arată în prezent Ana Martín și Victoria Ruffo din ”La Madrasta”. Au trecut 19 ani de la filmările telenovelei de succes

“Azi vreau să împart cu voi o istorie foarte personală ce a modelat persoana care sunt astăzi și deciziile pe care le-am luat de-a lungul vieții. De mică, am simțit mereu o pasiune profundă pentru artă și actorie. Cu toate astea, drumul meu n-a fost ușor sau n-a fost ceea ce își dorea mama mea.”, a povestit vedeta. Spune că nu a depins niciodată de un bărbat, iar atunci când a fost nevoită să iasă în oraș, a plătit pentru orice fel de cheltuială.

“Nu am depins niciodată de un bărbat, am ieșit cu toți, dar mereu mi-am plătit lucrurile. Mereu am muncit și m-am întreținut singură.”, a dezvăluit vedeta, celebră și pentru rolul din Rubi.

În articolul

Ana Martín își spune povestea vieții într-o emisiune publicată în mediul online. De ce s-a îndepărtat de mama sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 iulie 2024. Balanțele au probleme cu banii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Subiecte Bac 2024 - Geografie. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a 12-a la punctul III
a1.ro
Moment jenant pentru o cântăreață celebră. A fost dată afară din benzinărie din cauza ținutei sale
HelloTaste.ro
Tartă cu mix de fructe și cremă de mascarpone cu vanilie
Catine
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
useit.ro
Elon Musk îl amenință pe Bill Gates. De ce susține că miliardarul va fi „distrus”
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani pe care l-au şocat aroganţa şi snobismul românilor a anunţat cât va investi în ţara noastră!
MediCOOL
Efectele practicării tenisului asupra sănătății. Cum te poate ajuta acest sport
Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
DeParinti
Când poți să-i oferi copilului tău alune. Sfaturi simple și utile despre diversificare
MediCOOL
Detoxifierea colonului. Este posibilă curățarea colonului? Care sunt soluțiile recomandate
HelloTaste
Înghețată de lămâie. Una dintre cele mai aromate rețete de vară
x