Anahí a fost nevoită să părăsească scena din Brazilia cu ambulanța. Artista RBD se confruntă cu o infecție severă la rinichi

Publicat pe 22.11.2023 la 10:01 Actualizat pe 22.11.2023 la 10:49

Anahi a mărturisit că niciodată nu a mai fost nevoită să-și abandoneze pblicul, însă s-a simțit foarte rău. În cele din urm, vedeta RBD a dezvăluit că are probleme grave de sănătate și că diagnosticul este o infecție severă la rinichi.

Anahi poartă un top scurt alb cu steagul Braziliei și părul desprins

Anahí a fost nevoită să părăsească scena din Brazilia cu ambulanța

Profimedia Images

La vârsta de 40 de ani, Anahi a revenit pe scenă alături de colegii din RBD. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că suferă de probleme de sănătate în plin turneu în Brazilia. Astfel, și-a ținut fanii la curent cu fiecare moment pe care l-a petrecut departe de publicul său.

Anahi a fost nevoită să părăsească scena din Brazilia cu ambulanța

Pentru prima oară în cariera sa, vedeta a fost nevoită să abandoneze scena pentru că nu se simțea bine și nu mai putea continua reprezentația alături de colegii din RBD. Totul s-a petrecut în Sao Paulo, Brazilia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aproape de finalizarea concertului, Anahi a recunoscut că nu mai poate continua și a plecat cu ambulanța la spital alături de soțul său, omul politic Manuel Velasco. Între aplauzele fanilor și sprijinul prietenilor din RBD, aceasta s-a retras în glorie. În prezent, Dulce Maria suferă de bronșită, Maite Perroni continuă concertele, la fel ca și Christian Chavez și Christopher Uckermann.

Citește și: Anahí și Dulce María au probleme de sănătate în plin turneu RBD. Cum au apărut vedetele pe scenă în cadrul unuia dintre concerte

Anahi le-a oferit scuze fanilor său și printre lacrimi s-a retras. Potrivit unui comunicat oferit pe pagina personală de instagram, artista RBD a dezvăluit că “inima în bucăți” pentru ceea ce s-a întâmplat, însă potrivit celor transmite de doctori suferă de o infecție severă la rinichi. A detaliat că de mai multe zile starea sa de sănătate a fost una precară, cu dureri de spate, dureri de cap și febră.

“Am avut mai multe zile cu o durere insuportabilă în zona coastelor, spatelui și capului. Am avut febră mare și frisoane. Potrivit testelor de sânge și ultrasunetelor, am o infecție severă la rinichi, foarte multă inflamație și durere.”, a spus vedeta. Anahi a revenit în ultimul concert din Brazilia pentru a le fi alături colegilor și prietenilor, dar și celor din public. Vedeta RBD are peste 13 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Anahi și Dulce Maria și-au speriat fanii din Brazilia după ce au anunțat că sunt bolnave

La scurtă vreme după ce și-au anunțat fanii că sunt bolnave, Anahi și Dulce Maria au ținut să lămurească faptul că turneul RBD va continua în aceeași manieră. Cu toate acestea, interpreta personajului Mia Colucci din Rebelde a fost nevoită să părăsească scena din Brazilia din cauza unei infecții severe la rinichi.

Citește și: RBD lansează o nouă piesă. Despre ce e vorba și de ce Anahí a izbucnit în plâns

În cadrul turneului din Brazilia toate concertele au fost sold out. Au avut 9 reprezentații cu peste 80 de milioane de fani. Anahi și Dulce Maria au publicat pe paginile de socializare că sunt bolnave și că au avut un virus în corp.

Oferind o lecție importantă de profesionalism, cele două au continuat concertele în ciuda stării de sănătate precare. De la primele ore ale zilei de 16 noiembrie, Anahi și-a informat fanii că starea sa de sănătate nu este una tocmai potrivită pentru a fi în fața publicului.

“Am petrecut cea mai rea noapte, mă dor oasele. Nu știu ce se întâmplă ( nu e Covid, am făcut testul pentru a cincea oară). Oamenii mei dragi din Brazilia, încă nu știm ce este ceea ce am. Doctorii caută probe.”, a scris vedeta la început.

În articolul

Anahí a fost nevoită să părăsească scena din Brazilia cu ambulanța. Artista RBD se confruntă cu o infecție severă la rinichi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x