Anahí a readus-o la viață pe Mia Colucci. Vedeta s-a lăsat fotografiată în zăpadă, la fel ca în scena iconică din telenovela “Rebelde”

Publicat pe 12.04.2023 la 13:48 Actualizat pe 12.04.2023 la 14:48

Anahí a readus-o la viață pe Mia Colucci. Vedeta s-a lăsat fotografiată în zăpadă, la fel ca în scena iconică din telenovela “Rebelde”.

Anahí poartă părul lung, desprins

Anahí a readus-o la viață pe Mia Colucci

Happy Channel

Turneul final RBD urmează să se întâmple în vara anului 2023. În așteptarea momentului, artiștii rememorează clipe din perioada “Rebelde”, telenovela fenomen. Printre acestea se numără videoclipul piesei “Salvame”, acolo unde Anahi a fost adevărata vedetă.

Anahí a readus-o la viață pe Mia Colucci

Vedeta i-a adus un omagiu faimoasei Mia Colucci de-a lungul timpului în repetate rânduri. În 2023, după anunțul reîntoarcerii formației RBD pe scenă, și-a asumat încă o dată rolul care a făcut-o celebră. La începutul lunii aprilie, și-a schimbat coafura și look-ul tinerei din serial a revenit încă o dată în atenția publicului. Recent, s-a lăsat fotografiată în zăpadă. “Salvame” este videoclipul care s-a filmat într-o astfel de ipostază, atunci când Anahi a cântat îndrăgita piesă.

Pe 11 aprilie, actrița a încercat o nouă ipostază iconică. În cadrul postărilor de pe instastory, aceasta s-a lăsat văzută îmbrăcată sumar, cu o pălărie roz pe cap și aceeași coafură din 2004. Nu a mai fost nevoie de nicio explicație, asta pentru că fanii și-au dat imediat seama că este vorba despre un look celebru al vedetei. “Salvame” a devenit una dintre cele mai ascultate piese ale grupului RBD.

Actrița din “Clase 406” a publicat în dreptul fotografiei “Din spatele scenei”, ceea ce înseamnă că vor urma și alte detalii ale sesiunii foto. Deocamdată, această fotografie a fost de ajuns pentru ca internauții să fie puși în gardă pentru viitorul profesional al artiștilor. Curios este faptul că Anahi a folosit aceeași pălărie roz și în cadrul concertului pe care l-a susținut alături de Karol G în Mexic.

De asemenea, vedeta a publicat o imagine ce i-a lăsat pe fani de-a dreptul uluiți. Mia Colucci din prezent și Mia Colucci din trecut, două identități, aceeași persoană. Totul indică faptul că artistă de 39 de ani este complet focusată pe întoarcerea formației RBD pe marile scene.

“Bună, puișor. Vin din viitor și vreau să-ți spun că totul merită, vei fi fericită.”, a scris vedeta.

RBD demonstrează că sunt mai uniți ca niciodată

Nunta faimoasei Maite Perroni cu producătorul Andrés Tovar a reușit să-i readucă pe aceeași scenă pe membrii RBD. Succesului grupului muzical a avut un aport fără precedent în lumea întreagă. Anahi, Maite Perroni, Christopher Uckermann și Christian Chavez au însoțit-o pe fosta lor colegă pe cel mai frumos drum în viață, acela de femeie căsătorită. Cu toate acestea, cei care au lipsit au fost Dulce Maria și Alfonso Herrera.

Ulterior, cei doi au dezvăluit motivul pentru care speculațiile au apărut în presă. Nu a trecut multă vreme și Christian Chavez a venit cu primele declarații care arătau că cei șase artiști se vor susține în continuare, indiferent de timpul care va trece. Anahi și-a sărbătorit recent soțul, asta după ce vedeta a trecut printr-un moment intens atunci când s-a aflat de trecerea în neființă a lui Andres Garcia.

“Iubirea vieții mele, azi este ziua ta ! Tot ceea ce pot să cer este sănătate și timp pentru a fi cu bebelușii noștri și pentru a fi cea mai bună echipă împreună. Ești cel mai bun tată din lume. Ești cel mai bun fiu, cel mai bun frate, cel mai bun prieten necondiționat. Ești fără doar și poate o ființă unică plină de iubire absolută pentru toți cei care suntem în jurul tău. Mereu te gândești la ceilalți și ești persoana cea mai loială pe care am întâlnit-o în toată viața mea. Ești cel mai bun ! Soțul meu, iubitul meu etern. La mulți ani !”, i-a transmis Anahi.

În articolul

Anahí a readus-o la viață pe Mia Colucci. Vedeta s-a lăsat fotografiată în zăpadă, la fel ca în scena iconică din telenovela “Rebelde”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x