Anahí a suferit un accident și a ajuns pe patul de spital. Vedeta RBD a oferit toate detaliile pe contul de socializare

Publicat pe 22.06.2023 la 11:55 Actualizat pe 22.06.2023 la 12:51

Anahí a ajuns pe patul de spital la scurtă vreme după ce a suferit un accident ce i-a provocat dureri foarte mari. Evenimentul s-a petrecut în cadrul pregătirilor pentru turneul RBD ce va avea loc în luna august 2023.

Anahí poartă o bluză verde deschisă și părul lung, desprins, ondulat

Anahí a suferit un accident și a ajuns pe patul de spital

Happy Channel

Anahí a suferit un accident ce a trimis-o de urgență la spital, după cum a anunțat artista pe pagina personală de Instagram. Totul s-a petrecut în cadrul pregătirilor pentru turneul RBD ce va avea loc în luna august în orașe din SUA, Mexic, Brazila și Columbia.

Anahí a suferit un accident și a ajuns pe patul de spital

Pe 20 iunie, vedeta RBD a împărtășit cu fanii din mediul online mai multe imagini și filmulețe ce păreau să aibă legătură cu pregătirile în cadrul turneului RBD. Cu toate acestea, orele au trecut și vedeta s-a fotogafiat în spital.

“Și ce părea a fi o zi perfectă s-a terminat așa.”, a scris actrița care a interpretat-o pe “Mia Colucci” în “Rebelde”. A urmat apoi o imagine ce părea a fi realizată într-o cameră de spital și completată cu descrierea a ceea ce s-a petrecut de fapt.

“Acest lucru oribil pe care îl vedeți aici este auzul meu pe dinăuntru. Acum câteva ore îmi făceau mulajul pentru căștile pe care va urma să le port în cadrul concertelor, s-a rupt materialul și au făcut tot posibilul până l-au scos. Acesta a fost rezultatul. Așa cum se vede în poză, așa doare. Cred că niciodată n-am mai plâns atât de mult din cauza unei dureri.

Nu aud nimic! Așa că am fugit la spital. Doctorul spune că este o mică perforație în timpan. Sunt în șoc. A mai spus că atunci când e vorba despre atâta energie, lucrurile se mișcă așa cum nu ne imaginăm vreodată. Totul va fi pefect.”, a scris vedeta pe contul personal de Instagram. Pe 21 iunie, vedeta a publicat un videoclip cu copiii săi acolo unde a notat că “totul va fi bine” fără să ofere mai multe explicații. A urmat o fotografie în care apare din nou la spital, mulțumindu-le fanilor pentru mesajele transmite. Nu este încă specificat dacă artista nu va mai participa în cadrul repetițiilor alături de Dulce María, Maite Perroni, Christian Chávez și Christopher Uckermann.

Turneul RBD este în pericol după accidentul suferit de Anahí. Ce s-a întâmplat

Concertele mult așteptate vor începe în curând după o lungă perioadă în care artiștii s-au concentrat pe alte proiecte profesionale și personale. Cu toate acestea, sănătatea artistei Anahí a ridicat un semn de întrebare. Aceasta a suferit recent un accident care a trimis-o la scurtă vreme pe patul de spital.

Manuel Velasco, soțul artistei, și-a oprit temporar vizita în țară dat fiind campania prezidențială, asta pentru a-i fi alături partenerei sale. Anahí este una dintre cele mai îndrăgite vedete la momentul actual, cu peste 11 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. În cel mai recent videoclip i-a trimis un mesaj emoționant lui Christian Chávez, colegul și prietenul său din formație.

„Dacă ai cunoaște cât de special ești. Ne umpli inimile cu zâmbetul tu unic. Talentul tău nu are limite și cu toții suntem nerăbdători să vină minutele în care vei străluci așa cum doar tu știi s-o faci.”, a scris artista.

În articolul

Anahí a suferit un accident și a ajuns pe patul de spital. Vedeta RBD a oferit toate detaliile pe contul de socializare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x