Anahí ar putea fi prima doamnă a Mexicului. Manuel Velasco își dorește să candideze la președenție în 2024

Publicat pe 22.05.2023 la 10:11 Actualizat pe 22.05.2023 la 11:30

Soțul faimoasei vedeta a declarat că își dorește să candideze la președenție în 2024. Anahi ar putea deveni astfel prima doamnă a Mexicului.

Anahi poartă o rochie albastră, lungă și zâmbește și stă lângă Manuel Velasco ce poartă un sacou

Anahí ar putea deveni prima doamnă al Mexicului, asta dacă Manuel Velasco câștigă alegerile din 2024

Profimedia Images

Cu toate că se afla într-o etapă inedită din punct de vedere profesional, Anahí a decis să facă o pauză în carieră după ce a început relația cu Manuel Velasco Coello, politicianul cu care s-a căsătorit pe 25 aprilie 2015.

Anahí ar putea fi prima doamnă a Mexicului

Nunta dintre vedeta RBD și omul politic a avut loc pe vremea când acesta era guvernator în Chiapas, motivul pentru care Anahi a devenit atunci prima doamnă a statului Mexican. Acum se poate repeta acel moment, asta pentru că Manuel Velasco și-a exprimat dorința de a candida la președenție în 2024. Astfel, actrița va ocupa locul de prima doamnă a Mexicului. În cadrul unei convenții, politicianul a fost primit de simpatizanți și militanți cu brațele deschise.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Manuel Velasco Coello s-a născut pe 7 aprilie 1980 în Tuxtla Gutiérrez, Chiapas. Tatăl său, José Manuel Velasco Siles, a murit când acesta avea doar 7 ani, motiv pentru care a fost crescut de mama, Leticia Coello și sora Fernanda. Pasiunea sa pentru politică vine din familie, asta pentru că unchiul său, Manuel Velasco Suárez a fost guvernator în Chiapas între 1970 șo 1976.

Citește și: Anahi, admirată public și pozată în oglindă de un bărbat care îi este apropiat, însă nu este partenerul ei de viață. Ce declarații publice a făcut

În vârstă de 43 de ani, soțul faimoasei Anahi a studiat Drept în cadrul Universității Anáhuac și a intrat în lumea politică de la vârsta de 18 ani. A devenit astfel cel mai tânăr deputat local din istoria statului. După ce a ocupat mai multe scaune politice, pe 8 decembrie 2021 a fost ales guvernator Chiapas, loc pe care l-a ocupat până în 2018. În acea perioadă a cunoscut-o pe Anahi, cu care a început o relație și s-a logodit în 2013. S-au căsătorit pe 25 aprilie 2015 în Chiapas. Pe 17 ianuarie 2017 s-a născut Manuel, primul lor fiu. Pe 2 februarie 2020, a venit pe lume Emiliano, cel de-al doilea copil al familiei.

Anahi își dorește un al treilea copil? Vedeta RBD a lămurit totul

De mai bine de 10 ani, Anahi formează un cuplu cu politicianul Manuel Velasco, cel cu care s-a căsătorit în 2015 și cu care are doi copii, Manuel și Emiliano. Chiar dacă vedeta RBD este foarte rezervată în privința vieții personale, recent a dezvăluit dacă își mai dorește un copil. Printre râsete și glume în această direcție, a subliniat că familia sa e completă.

Citește și: Anahi, visătoare la marginea lacului. Feminitatea pe care o transmite a copleșit admiratorii | Foto

Interpreta melodiei “me hipnotizas” și-a anunțat prima sarcină pe 11 septembrie 2016 cu imagini emoționante în care se vedea burtica de gravidă. De atunci, Manuel a apărut în repetate rânduri pe pagina de socializare a vedetei. Doi ani mai târziu, în luna octombrie a anului 2019, vedeta și-a anunțat cea de-a doua sarcină. Emiliano a venit pe lume pe 2 februarie 2020. Cu toate că a avut o carieră extraordinară, vedeta a ales să se dedice complet creșterii copiilor.

Anahi a menționat că telenovelele sunt o amintire frumoasă, dar că nu va reveni niciodată la acea etapă. “Dos hogares” a fost ultima producție în care a jucat vedeta RBD. Ultimul episod a fost transmis pe 20 ianuarie 2012. Anahi a dezvăluit că motivul pentru care a renunțat la actorie a fost pentru a-și păstra sănătatea mentală.

În articolul

Anahí ar putea fi prima doamnă a Mexicului. Manuel Velasco își dorește să candideze la președenție în 2024

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x