Anahi dezvăluie motivul pentru care nu a mai jucat în telenovele. Care este adevărul

Publicat pe 04.12.2021 la 21:05 Actualizat pe 04.12.2021 la 21:09

Anahi, una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, vorbește despre motivul pentru care nu a mai jucat în telenovele de ceva vreme. Actrița spune care este adevărul și își liniștește fanii.

Anahi are părul desprins și ondulat și poartă o bluză accesorizată complet

Anahi pe scenă în cadrul premiilor Juventud în 2015

Getty

Anahi nu mai are nevoie de nicio prezentare, având în vedere că toată lumea o cunoaște din telenovela “Rebelde”, dar și din formația RBD. Deși a făcut furori pe micile ecrane acum ceva vreme, actrița nu a mai jucat în telenovele.

În cadrul unui interviu pe rețelele de socializare, Anahi a vrut să își liniștească fanii și să spună care este adevărul din spatele motivului.

Actrița a vorbit cu Mar Saura, o altă vedetă cunoscută, despre etapa căsniciei, dar și despre sentimentul incredibil de a fi mămică. Cu toate acestea, ceea ce a atras cel mai mult atenția, a fost discuția despre întoarcerea vedetei pe micile ecrane.

Anahi dezvăluie motivul pentru care nu a mai jucat în telenovele

După ce a devenit soția lui Manuel Velasco Coello în 2015, artista a stat departe de lumina reflectoarelor și a reușit să scoată doar două proiecte muzicale în aproape 8 ani.

De-a lungul timpului, s-a zvonit că soțul vedetei nu ar lăsa-o pe aceasta să își continue cariera, însă Manuel Velasco a luat atitudine și a dezmințit orice idee îndreptată în acest sens. De altfel, bărbatul a mărturisit că își sprijină soția în orice fel de proiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Întotdeauna mi-a plăcut ceea ce am realizat. Am fost întotdeauna recunoscătoare pentru ceea ce am experimentat, ceea ce am creat. Totuși, au fost multe momente grele care m-au marcat și mi-au făcut viața mai grea, într-o formă sau alta.”, a spus Anahi, potrivit tvnotas.com.

Anahi a continuat: “De-a lungul timpului mi-a prins bine această pauză, m-am liniștit. Simțeam că sănătatea mintală și emoțională nu era tocmai ok și erau multe lucruri care nu-mi aduceau plăcere sau care nu mă făceau fericită.”

Care este adevărul din spatele deciziei actriței

Anahi a dezvăluit că după succesul pe care l-a avut cu întoarcerea formației RBD în luna decembrie, s-a mai liniștit și a realizat că nu trebuie să fie permanent în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, fanii ar trebui să se aștepte la noi proiecte din partea acesteia.

“Vreau să-mi dau o șansă din toate punctele de vedere, să am inima împăcată și liniștită, să nu mai fiu așa expusă pentru că știu că voi avea nevoie de ajutor. E bine să ceri ajutor, totuși.”, a spus Anahi.

Anahi a făcut parte din trupa RBD alături de Dulce Maria, Alfonso Herrera, Maite Perroni, Christopher Uckermann și Christian Chavez. Cei șase artiști au frânt inimile adolescenților din întreaga lume și au reușit să câștige nenumărate premii internaționale.

La un moment dat, aceștia s-au despărțit și au realizat separat proiecte personale dar și profesionale care i-au ținut în continuare în lumina reflectoarelor.

Ca și ceilalți colegi, Anahi este o prezență constantă pe rețelele de socializare, acolo unde comunică cu fanii de pretutindeni. Are 8 milioane de urmăritori pe contul personal de Instagram, fani care nu au renunțat la speranța de a o revedea pe vedeta lor preferată pe micile ecrane.

Chiar dacă nu a mai jucat în telenovele, Anahi este o prezență constantă în online, acolo unde împarte cu fanii ei fotografii din viața personală.

În articolul

Anahi dezvăluie motivul pentru care nu a mai jucat în telenovele. Care este adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x