Anahi după operația de rinoplastie se transformă complet. Ce face pentru a se menține în formă. Exercițiile pe care oricine ar trebui să le execute pentru o siluetă de invidiat

Publicat pe 24.06.2022 la 17:54 Actualizat pe 24.06.2022 la 21:44

Anahi a făcut parte dintr-unul din cele mai de succes grupuri muzicale mexicane, RBD, și din cea mai populară telenovelă pentru adolescenți.

Anahi

Getty

În urmă cu mai bine de 14 ani, telenovela Rebelde făcea furori la nivel mondial cu povestea unor liceeni mexicani, care cucereau inimile a milioane de oameni cu piesele trupei RBD. Anii au trecut, iar actorii s-au maturizat, ba chiar și-au format familii în intimitatea cărora s-au retras.

Ce face Anahi pentru a avea un trup impecabil. Ea apelează la ajutorul specilizat în frumusețe

Unii dintre foștii membri RBD nu și-au schimbat deloc înfățișarea și asta este și cazul lui Anahi, care arată la fel de bine ca în perioada sa de glorie. Dar pentru a avea și un trup, actrița lucrează din greu. Aceasta a arătat fanilor săi ce exerciții face pentru a avea un trup de invidiat chiar și după două nașteri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mia Colucci, pe numele ei real Anahi, este acum total schimbată. Actriţa are 37 de ani şi este o femeie în toată firea. S-a căsătorit cu Manuel Velasco Coello, un politician din Mexic, şi i-a dăruit acestuia un băieţel.

Anahí a prezentat publicului său cine este chirurgul plastician, care a făcut-o să arate fabulos. Cântăreața și actrița în vârstă de 39 de ani a fost sinceră cu privire la procedurile efectuate de specialist.

La mijlocul anului 2022, intervențiile estetice sunt încă un tabu în rândul multor persoane, mai ales dacă sunt vedete. Să vorbească deschis despre procedurile de chirurgie plastică la care au fost supuse este aproape de neconceput, însă realitatea este că multe dintre cele pe care le vedem zilnic în fața micilor ecrane au avut parte de cel puțin o intervenție de natură estetică.

Frumusețea este dezideratul oricărei femei, iar atunci când ești expusă unei lumi întregi și ai posibilitatea să îmbunătățești ceva la tine, răspunsul este aproape de fiecare dată același: Cu siguranță!

Acesta este și cazul celebrei Anahi, care a făcut furori în întreaga lume cu talentul, dar și cu frumusețea sa care a suferit ajustări. Anahí și-a prezentat public chirurgul plastician pe contul său de Instagram, unde este urmărită de aproape 10 milioane de conturi și a atras puternic atenția. Mulți sunt cei care se gândeau că nu a apelat la ajutorul medicului care face minuni cu bisturiul, însă ea nu s-a temut să recunoască.

Vedeta a spus că Dr. López Infante a fost cel care s-a ocupat de rinoplastia ei și profiul pe care îl are acum fosta membră RBD. "Acum câteva zile am fost la medicul meu, pe care îl iubesc foarte mult și îi sunt veșnic recunoscătoare. Știu că nu se vorbește despre asta și este întotdeauna un mister când cineva își face ceva, dar în viața asta nu îmi mai este frică de critici. Îmi iubesc nasul!”, a mărturisit soția senatorului Manuel Velasco.

În articolul

Anahi după operația de rinoplastie se transformă complet. Ce face pentru a se menține în formă. Exercițiile pe care oricine ar trebui să le execute pentru o siluetă de invidiat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x