Anahi, moment nostalgic pe rețelele sociale. Videoclipul postat de fosta membră RBD a emoționat fanii

Publicat pe 05.06.2022 la 21:00 Actualizat pe 05.06.2022 la 14:56

Anahi a postat un videoclip nostalgic de pe vremea când făcea parte din grupul RBD. Fanii au rămas impresionați și i-au lăsat artistei mai multe comentarii emoționante. Cum arată vedeta acum 18 ani.

Anahi se află pe scenă, îmbrăcată într-o rochie de seară. Artista are părul desprins și un machiaj de seară

Anahi în cadrul celei de-a 13-a ediție Univision Premios Juventud . 14 iulie 2016

Getty Images

Anahi a postat un videoclip nostalgic de pe vremea când făcea parte din grupul RBD alături de Dulce Maria, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher Uckermann și Christian Chavez. Fanii au rămas impresionați și i-au lăsat vedetei mai multe comentarii emoționante.

Între 2004 și 2009, grupul RBD a înregistrat încasări record și a reușit să se situeze pe primele locuri în cele mai importante topuri muzicale din toată lumea. S-au vândut peste 15 milioane de discuri și astfel RBD a devenit una dintre cele mai iubite formații latino.

Anahi, moment nostalgic pe rețelele sociale

Anahi este una dintre cele mai iubite artiste din lume. Aceasta și-a început cariera la vârsta de doi ani și de atunci a jucat în nenumărate telenovele, a făcut parte din grupuri muzicale de excepție și a reușit să-și construiască o carieră solo la fel de impresionantă.

Acum 18 ani, artista a făcut parte din grupul RBD alături de cei cinci colegi ai săi, la fel de faimoși. Ulterior, aceștia au luat drumuri separate ale vieții și s-au lansat fiecare în cariere proprii. Cu toate acestea, niciunul nu a uitat perioada în care fanii din întreaga lume cântau în cor melodiile formației lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anahi continuă să aducă omagii formației RBD și de cele mai multe ori postează fotografii sau filmulețe din concerte, turnee sau de la filmări, acolo unde se afla alături de prietenii și colegii ei. Cel mai recent videoclip urcat de artistă în mediul online o înfățișează pe aceasta pe scenă.

În timp ce melodia “Sólo Quédate en Silencio” urma să fie interpretată de Anahi, publicul i-a luat-o artistei înainte și a fredonat câteva versuri deja cunoscute. Pe atunci, vedeta a rămas extrem de impresionată să vadă cât de multă lume știe fiecare cuvânt al piesei.

Comentariile nostalgice nu au întârziat să apară în dreptul videoclipului, iar cei care pe atunci adorau formația RBD și-au reamintit fiecare melodie.

Anahi, alături de formația RBD

“Momente de neuitat alături de voi”, a scris Anahi în dreptul postării. Peste 200 de mii de aprecieri și 17 mii de comentarii a primit artista din partea fanilor.

“Câte amintiri”, “Toată lumea te iubește”, “Ce frumoasă a fost epoca aceea”, “Vocea ta”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Anahi și-a lansat primul album de debut la vârsta de 10 ani, în 1993. Ulterior, artista a mai scos pe piață trei albume solo.

Alături de formația RBD, Anahi a reușit să scoată pe piață 9 albume de studio, înregistrate atât în spaniolă, portugheză, dar și engleză. Cei șase membri ai grupului au avut turnee și concerte prin toată lumea, inclusiv America de Sud, America de nord, America Centrală și Europa. În 2006, Anahi a reeditat un album mai vechi, intitulat “Baby Blue”, sub numele “Una Rebelde en Solitario”.

De asemenea, în același an, artista și-a încântat fanii cu piese interpretate înainte de succesul pe care l-a avut alături de formația RBD. Pe 15 august 2008, RBD anunța destrămarea printr-un comunicat de presă. Un turneu de adio a fost finalizat la sfârșitul anului 2008.

În articolul

Anahi, moment nostalgic pe rețelele sociale. Videoclipul postat de fosta membră RBD a emoționat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x