Anahí se reîntoarce în lumea celebrităților ca jurat într-un show TV. Decizia pe care a luat-o vedeta după îndepărtarea de RBD

Publicat pe 28.08.2024 la 11:53 Actualizat pe 28.08.2024 la 12:28

După 22 de ani de absență, Anahí revine în televiziune. Vedeta își dorește să exploreze o nouă față pe micile ecrane după îndepărtarea de RBD.

actriță zâmbește

Anahí în timpul unui concert în Mexic. noiembrie 2023

Getty Images

După ce s-a îndepărtat mai mult de foștii colegi din trupa RBD, Anahí a luat decizia de a reveni pe scenă. De data aceasta, fanii o vor vedea în calitate de jurat în cadrul unui show TV. Vedeta se pregătește să revină la origini după 22 de ani în cadrul Chiquilladas.

Anahí se întoarce în lumea celebrităților ca jurat într-un show TV

Vestea a fost oferită în mediul online pe data de 27 de august în cadrul unei postări. Este vorba despre pagina oficială a show-ului de televiziune Quién es la Máscara, emisiune ce o va face să exploreze o nouă fațetă a sa ca profesionistă. Va fi nevoită să găsească răspunsuri la întrebări și să fie foarte atentă la ce se întâmplă în jurul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Confirmat. Așteptăm anxioși și cu un nod în gât pentru că actrița, cântăreața și acum investigatoarea va fi parte din noua ediție a QuiénEsLaMáscara. Bine ai venit, Anahí.”, se arată pe contul oficial al emisiunii, arată univision.com.

Întoarcerea faimoasei după 22 de ani de absență este așteptată cu sufletul la gură. Telenovela “Dos hogares” s-a transformat în ultima din cariera sa. Ulterior a oferit prioritate vieții personale și căsniciei sale. S-a căsătorit cu politicianul mexican Manuel Velasco și împreună au doi băieți. Familia a însoțit-o pretutindeni în timpul turneului RBD.

Citește și: Cât de mari au crescut și cum arată acum cei doi fii ai cântăreței Anahi din trupa RBD. Artista se mândrește cu ei

Chiar dacă interpretat melodiei Salvame a revenit pe scenă ca și artistă alături de formația RBD, turneul din 2023 s-a transformat în motiv de ceartă. Presupusa fraudă pe care a comis-o fostul manager al trupei nu a fost încă soluționată. Situația legală a interpreților a făcut ca o ceartă să intervină între ei. Au fost Dulce María, Maite Perroni, Christian Chávez și Christopher Uckermann cei care au condamnat-o pe Anahí pentru că nu a dorit să depună plângere împotriva lui Guillermo Rosas.

Distanța dintre artiști a fost și mai vizibilă pe data de 14 mai 2024, atunci când niciunul nu a felicitat-o pe Anahí cu ocazia zilei sale de naștere.

Viața famoasei Anahí din copilărie și până în prezent

Și-a început cariera la vârsta de trei ani în 1986, atunci când a intrat în Chiquilladas. Proiectul s-a finalizat în 1993, însă a rămas întotdeauna o parte importantă din viața artistei. Chiar dacă drumul său a fost de cele mai multe ori extrem de dificil, în cele din urmă astăzi, la vârsta de 41 de ani se poate declara fericită cu adevărat.

Citește și: Christian Chavez din trupa RBD a dezvăluit cum se înțelege în prezent cu Anahi. Fanii speră la o nouă reuniune a trupei

Este căsătorită cu politicianul Manuel Velasco din 2015 și împreună au doi băieți. Printre cele mai cunoscute producții în care a jucat de-a lungul timpului se numără El diario de Daniel în 1998, fiind printre cele mai vechi proiecte ale sale.

Telenovela Primer amor, a mil por hora a venit în anul 2000 și a făcut-o pe vedetă una dintre cele mai cunoscute din Mexic. Cu toate acestea, chiar în acea perioadă, Anahí a avut probleme cu greutatea și a devenit anorexică într-un timp foarte scurt. În 2004 a urmat fenomenul Rebelde care i-a adus vedetei recunoaștere internațională. Astfel, alături de artiștii RBD a concertat pe tot globul, fiind cea mai cunoscută formație Sud Americană a tuturor timpurilor.

În articolul

Anahí se reîntoarce în lumea celebrităților ca jurat într-un show TV. Decizia pe care a luat-o vedeta după îndepărtarea de RBD

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum citim etichetele cu indicaţii de spălat şi călcat de pe haine. Cele 5 simboluri de care trebuie să ţinem cont
a1.ro
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
HelloTaste.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie
Catine
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
useit.ro
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de 60 de lei!
MediCOOL
Somnul recuperat în weekend scade riscul de boli de inimă, arată un studiu
Spynews
Lora s-a căsătorit civil astăzi cu Ionuț Ghenu! Primele imagini cu cei doi
DeParinti
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de castravete amar. Ce beneficii poate oferi această băutură
HelloTaste
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi
x