Anahí spune adevărul despre presupusa idilă cu regretatul Andrés García: “Eu aveam nevoie de dragoste”

Publicat pe 04.09.2023 la 10:18 Actualizat pe 04.09.2023 la 10:56

Într-un interviu cu López-Dóriga, faimoasa vedetă RBD a povestit cum marele actor i-a fost alături în cele mai dificile momente ale vieții. Anahí a suferit de bulimie și anorexie.

Anahí poartă o rochie lungă de voal și își ține mâinile în șold

Anahí spune adevărul despre presupusa idilă cu regretatul Andrés García

Profimedia Images

De-a lungul carierei, Anahí a fost ținta mai multor polemici, printre care și presupusa relație cu regretatul Andrés García pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “Mujeres engañadas”. În prezent, vedeta se bucură de dragostea familiei, este mămica a trei copii și se află în turneul RBD “Soy Rebelde” după 15 ani de absență pe scenele lumii.

Anahí spune adevărul despre presupusa idilă cu regretatul Andrés García

În 1999, vedeta RBD a jucat în telenovela produsă de Emilio Larrosa cu personajul Jessica Duarte, fiica lui Javier Duarte, personaj interpretat de regretatul actor. Marea prietenie ce s-a născut între cei doi actori a ajuns să se transforme într-o polemică adevărată, iar cei mai mulți au crezut că în spatele camerelor era vorba despre o relație amoroasă. Cu toate acestea, la patru luni de la moartea lui Andrés García, Anahí a dezvăluit într-un interviu cu Joaquín López-Dóriga ce tip de legătură a avut cu faimosul actor de telenovele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că s-a împrietenit cu Andrés García pe platourile de filmare ale telenovelei. A subliniat că acesta a fost întotdeauna galant în ceea ce o privește, un prieten de care a avut nevoie în cele mai dificile momente atunci când s-a luptat cu derapajul alimentar.

Citește și: Anahí rupe tăcerea și spune cum au început problemele cu anorexia și bulimia. Ce s-a întâmplat în copilăria vedetei

“Am filmat telenovela, acolo era fiica lui și așa l-am cunoscut. Unde eram, acel domn a fost întotdeauna minunat cu mine, în cele mai dure momente pe care le-am avut cu boala mea, a fost o mână de ajutor.”, a spus aceasta. Anahí a menționat că deși avea dragostea părinților, avea nevoie de ajutorul mai multor persoane în viața ei și actorul i-a oferit ajutor necondiționat la momentul respectiv.

“Eu nu aveam nevoie de bani, nu aveam nevoie de nimic material, lucram mult. Aveam nevoie de dragoste, atenție. Bineînțeles că aveam parte de ele, repet că părinții mei mă iubeau, dar aveam nevoie de atingerea unor alte mâini câteodată.”, a spus vedeta. În ceea ce privește zvonurile în legătură cu romanța, vedeta RBD le-a caracterizat drept „porcării”.

“În momentul acela el a fost minunat cu mine. Filmam telenovela și eu sufeream deja de anorexie și bulimie. Andrés a fost o persoană wow, de nota 10 cu mine și toate porcăriile alea pe care le-au inventat. Au inventat că umblam cu el, pure...”, a spus vedeta. Anahí a ținut să-i întoarcă favorurile marelui actor în ultimele sale zile de viață, arată Univision.com.

Anahí a fost însoțită de familie în cadrul celor două concerte de la Madison Square Garden în New York

Vedeta a împărtășit cu fanii din mediul online momentul pe care l-a trăit pe scenă alături de copiii săi cărora le-a dedicat un mesaj emoționant. După o lungă perioadă petrecută departe de scenă, Anahí și-a reluat cariera muzicală alături de colegii din RBD în cadrul turneului Soy Rebelde. După concertele din El Paso și Houston, Texas, grupul a continuat în New York la Madison Square Garden.

Citește și: Cel de-al doilea concert RBD a avut loc pe 27 august 2023 în Houston, Texas. Anahí continuă să aibă probleme de sănătate

Manuel Velasco și copiii vedetei au fost alături de aceasta în cadrul celor două concerte. Anahí s-a căsătorit în 2015 și de atunci și-a petrecut o lungă perioadă doar pe plan personal. Manuel în vârstă de 6 ani, a urcat pe scenă alături de mama sa celebră.

În articolul

Anahí spune adevărul despre presupusa idilă cu regretatul Andrés García: “Eu aveam nevoie de dragoste”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x