Anahí vorbește în cel mai recent interviu despre problemele din cadrul RBD și întoarcerea în televiziune

Publicat pe 30.08.2024 la 12:11 Actualizat pe 30.08.2024 la 12:32

Anahí a oferit un interviu recent în care vorbește despre problemele care s-au ivit în cadrul formației RBD după finalizarea turneului. De asemenea, dezvoltă revenirea sa pe micile ecrane în cadrul unui show TV.

actori pe platourile de filmare

Anahí se află pe scenă în cadrul turneului RBD

Getty Images

Faimoasa artistă se întoarce pe micile ecrane pentru un show TV. La finalul anului 2023 a avut loc turneul RBD care la scurt timp a adus în atenția fanilor probleme financiare. În prezent, Anahí a vorbit despre problemele sale cu foștii colegi din trupă.

Anahí vorbește în cel mai recent interviu despre problemele din cadrul RBD și întoarcerea în televiziune

Vedeta a început să dea paginile cărții sale personale și să se reîntoarcă în fața fanilor cu un nou proiect profesional. După scandalul din cadrul turneului RBD în care este implicat fostul manager Guillermo Rosas, Anahí a luat decizia de a spune tot adevărul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La un an de la finalizarea turneului, interpreta Miei Colucci se reîntoarce în atenția fanilor în cadrul Televisa. În cel mai recent interviu, aceasta oferă multe detalii pe care nu le-a spus până acum.

“Nu am control în ceea ce se întâmplă, nici nu pot să am control asupra sentimentelor și gândurilor altor persoane. Tot ce pot să-ți spun e că rămân cu ce este frumos, momentele divine, cu fiecare zâmbet de pe chipurile oamenilor care au venit să ne vadă, cu fiecare steluță de pe frunte, cu fiecare pălărie roz, cu fiecare suflet deschis pe care îl vedeam acolo cântând Salvame. O să duc mândria RBD pentru toată viața, așa cum am făcut mereu și voi toți o știți.”, a spus vedeta, arată infobae.com.

Cu peste 12 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, Anahi a publicat până în prezent peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată în proiecte din trecut. Vedeta și-a început cariera la vârsta de 3 ani și de atunci nu s-a oprit să le arate tuturor că determinarea sa nu are margini.

Anahí se reîntoarce la Televisa într-un show TV

Artista deja iconică în lume va participa în cadrul emisiunii “Quien es la mascara” în locul lui Yuri. Această schimbare marchează întoarcerea faimoasei pe micile ecrane la mai bine de 10 ani de absență.

Ultima sa apariție a fost în telenovela Dos hogares care s-a finalizat în 2011. Cunoscută pentru rolul său din telenovela Rebelde, aceasta a făcut parte din grupul RBD încă de la început.

Schimbarea pe care au făcut-o producătorii emisiunii a trezit un interes suplimentar în fața fanilor din mediul online. Întoarcerea a fost confirmată chiar de către Anahi în cel mai recent interviu. Rolul său de protagonistă din Rebelde, atunci când a interpretat-o pe Mia Colucci, va rămâne pentru totdeauna simbolic. În ciuda trecerii timpului, nivelul său a crescut și cu toate că s-a dedicat vieții de familie, nu a uitat faptul că fanii o vor în continuare în fața televizoarelor.

Este căsătorită cu politicianul Manuel Velasco și împreună au doi copii. În telenovela Rebelde, ca Mia Colucci a format un cuplu cu Alfonso Herrera ce îl interpreta pe Poncho. Anahi va rămâne întotdeauna un nume important în cultura mexicană, indiferent cât timp va trece și ce se va schimba de acum înainte. În cele mai multe dintre imaginile din mediul online, vedem fotografii de familie.

În articolul

Anahí vorbește în cel mai recent interviu despre problemele din cadrul RBD și întoarcerea în televiziune

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2024. Taurii trebuie să privească cu încredere spre viitor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Pensionarii ar putea fi scutiţi de cheltuieli de mii de lei. Proiect de lege depus în Parlament
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Pandișpan cu mere. Rețeta unui desert simplu și delicios
Catine
Sos de merișoare pentru friptură, aromat și colorat
useit.ro
Ultimele mesaje transmise de submersibilul Titan au fost dezvăluite. Ce s-a întâmplat chiar înainte de implozie
as.ro
Cum a ajuns Irinel Columbeanu falit și uitat într-un azil. Pe ce şi-a cheltuit toată averea: „Nu pe femei și cluburi!”
MediCOOL
Înțepăturile de insecte produc tot mai multe îmbolnăviri. Care sunt motivele
Spynews
Larisa Uță demontează declarațiile lui Alin Oprea, confom cărora ar fi aflat din interceptările DNA că este înșelat: ”Singurul urmărit era el”
DeParinti
Experiențe la fel de intense ca nașterea. Ce alte dureri se aseamănă și sunt echivalente
MediCOOL
Ceaiuri pentru tulburări stomacale. De ce pot combate simptomele
HelloTaste
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor
x