Andrea Noli și-a sărbătorit fiica. Ce fotografii a postat actrița în mediul online și ce spune despre Jorge Salinas, tatăl tinerei de 16 ani

Publicat pe 20.09.2022 la 19:13 Actualizat pe 20.09.2022 la 19:57

Andrea Noli și-a sărbătorit fiica. Ce fotografii a postat actrița în mediul online și ce spune despre Jorge Salinas, tatăl tinerei de 16 ani.

Andrea Noli poartă o vestimentație all-black și zâmbește

Andrea Noli.05 martie 2019

Profimedia Images

După ce Andrea Noli și Jorge Salinas și-au încheiat relația, cei doi nu au rămas în relații prea bune. Cu toate acestea, de curând, actorul și-a recunoscut fiica în vârstă de 16 ani. De asemenea, îndrăgita actrița a ținut să lase un mesaj emoționant în mediul online pentru tânăra de o frumusețe răpitoare.

Andrea Noli și-a sărbătorit fiica de 16 ani

Într-un interviu recent, Andrea Noli a confirmat că în prezent are o relație de amiciție cu fostul său partener și tatăl fiicei sale, Jorge Salinas. Actorul a recunoscut-o de curând pe tânăra în vârstă de 16 ani ca una dintre copilele sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andrea Noli s-a arătat încântată de faptul că Valentina poate petrece timp cu frații săi vitregi și familia tatălui său. După 16 ani, Jorge Salinas a recunoscut public că și tânăra face parte dintre copiii săi. Adolescenta s-a născut din relația pe care părinții săi au avut-o pe vremea când actorul era încă însurat cu Fatima Boggio.

“Toți sunt copiii mei, sunt unicul tată, toți copiii au mame diferite, dar eu sunt unicul. Nu împărtășesc asta cu voi, vă spun doar că sunt singurul tată a șase copii, voi avea mereu grijă de ei.”, a dezvăluit Jorge Salinas, potrivit Univision.com. Chiar dacă la început Andrea Noli nu a vrut să vorbească despre declarațiile oferite de fostul său partener, acum actrița vorbește despre relația pe care o are în prezent cu tatăl fiicei sale. Actrița de origine mexicană a subliniat că ține legătura cu Jorge Salinas, însă la momentul actual nu există o legătură atât de puternică între Valentina și tatăl ei.

“Mă bucur că a făcut un astfel de comentariu pentru că asta înseamnă că am mai avansat încă un pas. Mă bucur că există interes pentru Valentina și pentru binele ei. Începem să ținem legătura, nimic mai mult.”, a spus Andrea Noli. Actrița și-a sărbătorit de curând fiica ce a împlinit 16 ani. Mesajul lăsat de această pe internet a surprins fanii.

“Azi se împlinesc 16 ani de când a venit pe lume frumoasa mea Valentina. Iubitoare, generoasă, empatică și mereu zâmbitoare. 16 ani de când am văzut cum s-a transformat în fiecare zi. Te iubesc, Valentina. Sper ca toate dorințele să ți se îndeplinească.”, a scris Andrea Noli.

Ce spune Andrea Noli despre Jorge Salinas

Andrea Noli spune că e important ca Valentina să crească cu toți cei din familie, indiferent de natura relației lor. Aceasta spune că frații săi au fost întotdeauna imaginea paternă a tinerei de 16 ani. De asemenea, actrița spune că Elizabeth Alvarez a avut de-a face în mare parte cu schimbarea lui Jorge Salinas de-a lungul timpului.

“Cu femei așa minunate ca Adriana și Elizabeth sunt sigură că ne putem înțelege bine pentru viitorul copiilor noștri.”, a spus Andrea Noli.

În articolul

Andrea Noli și-a sărbătorit fiica. Ce fotografii a postat actrița în mediul online și ce spune despre Jorge Salinas, tatăl tinerei de 16 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x