Andreea Escalon, fiica producătoarei Magda Rodríguez, neagă internarea în spital din cauza infectării cu Covid-19

Publicat pe 16.11.2020 la 10:08 Actualizat pe 16.11.2020 la 10:16

La puțin timp după moartea bruscă și nefericită a producăroarei HOY, Magda Rodríguez, fiica ei Andrea Escalona a fost testată pozitiv de coronavirus.

Profimedia

În dimineața zilei de 6 noiembrie Andrea Escalona, șoferul și mătușa ei, Andy Rodríguez, au primit rezultatele testelor de Covid-19. Din nefericire, toți trei au primit pozitiv la infectarea cu virusului care a pus stăpânire pe întreaga lume.

De menționat este facptul că înainte de moartea neașteptată a producătoarei HOY, aceasta i-a cerut fiicei ei să nu vină să o viziteze, pe motivul că simțea „ceva în neregulă” cu ea, potrivit tvynovelas

A post shared by Andrea Escalona (@andyescalona_)

Gazda Las Estrellas neagă internarea în spital din cauza infectării cu coronavirus, pe care presa din afara a speculat-o.

Șoferul artistei a fost primul infectat, dar nu este nimic grav, după cum declară aceasta. Andrea este izolată, respectând carantina corespunzătoare, având în vedere că a fost și ea la rândul ei testată pozitiv.

Andy Escalon rupe tăcerea printr-un tweet în care roagă presa mondenă să-și verifice informațiile înainte de a face publică o știre nefondată despre condiția ei, potrivit tvynovelas.

Vă rog, nu publicați lucruri care nu sunt adevărate, ele îmi chinuie familia”, a spus ea într-un tweet, apoi într-o altă scrisoare pentru a afirma că își răspunde întotdeauna la telefon și că familia ei este foarte sensibilă.

În prezent, Andrea Escalona trăiește sfășietoarea durere a pierderii mamei ei, producătoarea de televiziune, Magda Rodríguez, care a murit pe neașteptate, în dimineața zilei de duminică, 1 noiembrie, acasă la Mexico City.

Citește și: Dulce Maria își arată dragostea pentru mama ei printr-un mesaj emoționant O nouă surpriză pentru fanii RBD: Maite Perroni și Christian Chávez lansează o piesă împreună

În articolul

Andreea Escalon, fiica producătoarei Magda Rodríguez, neagă internarea în spital din cauza infectării cu Covid-19

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 11:20
După ce gurile rele au spus că-și susține financiar iubita, Gabriel Soto rupe tăcerea printr-o declarație
Happy People • ieri la 14:53
Serialul fenomen “Orfanii unei Națiuni” câștigă Premiul Emmy pentru cea mai bună telenovelă
Happy People • ieri la 11:28
Pare o ținută banală, până vezi cu ce este încălțată. Marlene Favela, într-o pereche de cizme pe care orice femeie și le dorește în garderobă
Happy People • ieri la 09:47
Danna Paola a fost copilul-minune al telenovelelor mexicane. Cum arată acum vedeta
Happy People • pe 23.11 la 15:15
Mauricio Herrera este dovada vie că sănătatea are un preț, și unul foarte mare. Actorul a cheltuit 600 de mii de pesos pentru a învinge Covid-19
Happy People • pe 23.11 la 12:32
Jon Ecker îi calcă pe urme celebrului său tată. Cum arată fiul lui lui Guy Ecker și în ce producții de succes a jucat