Andrés García avea o soție legitimă și nu era vorba despre Margarita Portillo. Noi detalii despre viața regretatului actor

Publicat pe 27.04.2023 la 15:14 Actualizat pe 27.04.2023 la 15:35

Andrés García avea o soție legitimă și nu era vorba despre Margarita Portillo. Noi detalii despre viața regretatului actor.

Andrés García poartă o cămașă neagră și un sacou alb și zâmbește

Andrés García avea o soție legitimă și nu era vorba despre Margarita Portillo

Profimedia Images

Regretatul actor ar fi putut fi căsătorit, însă nu cu Margarita Portillo, femeia care a avut grijă de acesta până în ultimele zile ale vieții sale. Conform unui nou raport întocmit după moartea sa, există un act matrimonial care demonstrează situația expusă.

Andrés García avea o soție legitimă și nu era vorba despre Margarita Portillo

Și-a petrecut ultimele zile din viață alături de Margarita Portillo, femeia care l-a sprijinit în ultimii ani ai vieții sale împotriva problemelor de sănătatea pe care le-a întâmpinat. Marele actor a încetat din viață în urma cirozei hepatice cu care s-a luptat până la ultima suflare. Recent, s-a descoperit faptul că Andrés García nu a divorțat niciodată de Sandra Vale, mama fiilor săi Andrés Jr. și Leonardo García. Potrivit unei investigații realizate de către jurnalistul Quique Navarro, a fost descoperit actul original de căsătorie al defunctului cu femeia de origine americană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-a atras atenția faptul că în acte nu se arată dizolvarea căminului conjugal, ceea ce înseamnă că actorul era încă însurat cu Sandra.”, a declarat jurnalistul Quique Navarro. Se pare că nu a existat niciodată un judecător care să ateste divorțul celor doi, de aceea nu există nici în actele oficiale un astfel de răspuns. Astfel, se pare că nu este validă căsnicia dintre Andrés García și Margarita Portillo, așa cum Roberto Palazuelos a menționat în repetate rânduri.

Dacă până la moartea actorului nu s-a realizat actul de divorț, ceea ce s-a petrecut alături de Margarita Portillo ar fi invalid. Regretatul actor și femeia care i-a stat alături s-au căsătorit civil în data de 20 ianuarie 2011, într-o ceremonie organizată în Tulum, Quintana Roo. La scurtă vreme de la moartea lui Andrés García, Roberto Palazuelos, cel care i-a fost prieten multă vreme, a făcut declarații incendiare legate de Margarita Portillo, spunând că nu este de fapt soția acestuia.

“Atunci când Andrés s-a căsătorit în hotelul meu i-am spus că nimic nu va putea fi posibil pentru că el era deja căsătorit.”, a spus actorul Roberto Palazuelos.

Iubirile lui Andrés García, de la relații pasagere până la căsătorii

Într-un interviu acordat în 2015, regretatului actor a specificat că a început să aibă relații sexuale la vârsta de 14 ani și că a avut 10 partenere pe an, dar în realitate acestea au fost de fapt puține la număr. Într-o conversație cu Jorge El Burro Van Rankin, s-a confesat și a mărturisit câte femei a iubit în viața sa.

“Eu am iubit cam opt, fiecare dintre ele a fost importantă la momentul său, dar asta nu făcea ca eu să fiu infidel.”, a declarat pe atunci actorul. A specificat faptul că mulți ani a avut o competiție strânsă cu Julio Iglesias pe această temă a cuceririlor. În 1967 s-a căsătorit cu Sandra Vale cu care a avut doi copii, Andres Jr. și Leonardo. Amândoi au urmat cariere în lumea showbizului și s-au făcut cunoscuți de-a lungul timpului. În 2020, Leonardo Garcia vorbea despre o serie biografică legată de viața tatălui său celebru, acolo unde el ar fi putut să fie personajul principal.

În articolul

Andrés García avea o soție legitimă și nu era vorba despre Margarita Portillo. Noi detalii despre viața regretatului actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x