Andrés Palacios, în rolul lui Carlos Bernal, în "Uzurpatoarea"

Publicat pe 30.07.2020 la 13:35 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:37

twitter/andrespalacios1

Andres Palacios, cel care îl interpretează pe Carlos Bernal în "Uzurpatoarea" , s-a născut la 13 mai 1975 în Santiago, Chile. La vârsta de 2 ani, acesta s-a mutat în Mexic cu familia sa. În copilărie, acesta era pasionat de sporturi precum gimnastică și înot. Însă Andres a descoperit că este talentat și la actorie atunci când a început să joace în piese de teatru.

La facultate a studiat marketing și publicitate, iar o perioadă a lucrat în campanii de publicitate și a fost și model. Frumosul actor a intrat la Centrul de Instruire Actorală TV Azteca. Tânărul a participat la mai multe audiții pentru a primi un post la televiziunea Ajusco. Primul său rol într-o telenovelă a fost în “Las Juanas”. Cu toate acestea, rolul care l-a consacrat a fost cel din "Amor en Custodia", iar apoi cel din "Noche Eterna".

În 2019, a primit rolul lui Carlos Bernal în "Uzurpatoarea", unde a jucat alături de Sandra Echeverría și Arap Bethke. Frumosul Andres, azi în vârstă de 45 de ani, are doi băieți, Alfonso și Alejandro.

Despre serial Uzurpatoarea (2019)

Serialul se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând+o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Nu rata marea premieră a telenovelei Uzurpatoarea, în curând, la Happy Channel!

Citește și Fă cunoştinţă cu Sandra Echeverría, actriţa din “Uzurpatoarea”

În articolul

Andrés Palacios, în rolul lui Carlos Bernal, în "Uzurpatoarea"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x