Andrés Palacios, în rolul lui Carlos Bernal, în "Uzurpatoarea"

Publicat pe 30.07.2020 la 13:35 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:37

twitter/andrespalacios1

Andres Palacios, cel care îl interpretează pe Carlos Bernal în "Uzurpatoarea" , s-a născut la 13 mai 1975 în Santiago, Chile. La vârsta de 2 ani, acesta s-a mutat în Mexic cu familia sa. În copilărie, acesta era pasionat de sporturi precum gimnastică și înot. Însă Andres a descoperit că este talentat și la actorie atunci când a început să joace în piese de teatru.

La facultate a studiat marketing și publicitate, iar o perioadă a lucrat în campanii de publicitate și a fost și model. Frumosul actor a intrat la Centrul de Instruire Actorală TV Azteca. Tânărul a participat la mai multe audiții pentru a primi un post la televiziunea Ajusco. Primul său rol într-o telenovelă a fost în “Las Juanas”. Cu toate acestea, rolul care l-a consacrat a fost cel din "Amor en Custodia", iar apoi cel din "Noche Eterna".

În 2019, a primit rolul lui Carlos Bernal în "Uzurpatoarea", unde a jucat alături de Sandra Echeverría și Arap Bethke. Frumosul Andres, azi în vârstă de 45 de ani, are doi băieți, Alfonso și Alejandro.

Despre serial Uzurpatoarea (2019)

Serialul se concentrează pe poveştile de viaţă a două femei gemene care nu ştiu una de exiştenţa celeilalte până într-un anumit punct. După ce Paola Miranda, prima doamnă a Mexicului, o întâlneşte pe sora ei identică Paulina Doria, o columbiancă cu puţine posibilităţi financiare, totul se complică. Paola o obligă pe Paulina, ameninţând+o cu moartea, să-i preia identitatea din anumite motive extra conjugale.

Nu rata marea premieră a telenovelei Uzurpatoarea, în curând, la Happy Channel!

Citește și Fă cunoştinţă cu Sandra Echeverría, actriţa din “Uzurpatoarea”

În articolul

Andrés Palacios, în rolul lui Carlos Bernal, în "Uzurpatoarea"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp