Andrés Tovar vorbește pentru prima oară despre relația cu Maite Perroni. Cum s-au întâlnit cei doi

Publicat pe 31.01.2022 la 10:24 Actualizat pe 31.01.2022 la 11:01

Andrés Tovar vorbește pentru prima oară despre relația cu Maite Perroni, asta după ce și-au făcut publică relația printr-o postare în mediul online. Cum s-au întâlnit cei doi pentru prima oară.

Maite Perroni poartă o rochie neagră cu mâneci lungi și decolteu

Maite Perroni pe covorul roșu. 8 oct. 2020

Profimedia Images

Relația dintre Maite Perroni și Andrés Tovar a rămas pe prima pagină a ziarelor încă de la începuturile destăinuirilor celor doi. Fanii au rămas fără cuvinte atunci când au văzut anunțul făcut în mediul online, chiar de către îndrăgostiți.

Dacă fosta membră a trupei RBD a vorbit de mai multe ori despre dragostea pe care i-o poartă partenerului său, iată că acum a venit rândul lui Andrés Tovar să fie sincer cu cei care îl apreciază.

Andrés Tovar vorbește pentru prima oară despre relația cu Maite Perroni

În ciuda comentariilor răutăcioase apărute în mediul online, Maite Perroni și Andrés Tovar au demonstrat tuturor că se iubesc și își doresc să aibă o relație cât mai lungă de acum înainte. Fosta membră a trupei RBD a făcut pentru prima oară anunțul chiar pe pagina personală de Instagram, în octombrie 2021.

S-a zvonit că Maite Perroni a fost mărul discordiei în cazul divorțului lui Andrés Tovar de Claudia Martín, însă artista a vorbit despre acest subiect în repetate rânduri și a mărturisit că nu a avut nicio legătură între cei doi. Acum a venit rândul lui Andrés Tovar să vorbească despre sentimentele pe care le are pentru Maite Perroni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timpul unui interviu, vedeta a declarat că sentimentele pentru partenera sa sunt cât se poate de reale și că vede această relație pentru totdeauna: “Maite este o persoană specială în viața mea. E iubirea vieții mele, pentru totdeauna.” Cuvintele producătorului nu au venit ca o surpriză, însă i-a ajutat pe fani să își dea seama dacă această relație este una pasageră sau reală.

Cu toate că a vorbit despre ceea ce simte la momentul actual pentru Maite Perroni, Andrés Tovar recunoaște că relațiile anterioare l-au ajutat să devină omul care este astăzi: “Maite este cea mai frumoasă femeie, este minunată, prețioasă.” Maite Perroni și Andrés Tovar se cunosc de foarte mulți ani și în ciuda piedicilor, cei doi s-au regăsit și au vorbit deschis despre ceea ce vor de la viață, împreună.

Claudia Martín, fericită alături de noul iubit, actorul Hugo Catalán

Dacă o bună perioadă de timp a fost implicată în relația fostului soț cu Maite Perroni, Claudia Martín este acum la fel de fericită ca cei doi îndrăgostiți. Actrița se iubește cu actorul Hugo Catalán și toate indiciile duc către un viitor strălucit.

Claudia Martín și-a mai dat o șansă în iubire atunci când i-a spus “ADIO” lui Andrés Tovar și a demonstrat că inima ei poate să bată din nou. Pe 14 ianuarie 2022, Claudia Martín și Hugo Catalán au postat aceeași fotografie pe Instagram. Cei doi apar îmbrățișați și fericiți.

“Sunt foarte mulțumită, fericită.”, a declarat recent Claudia Martín, conform univision.com. “Acum câțiva ani am făcut parte din aceeași producție, însă abia acum l-am descoperit ca persoană.”, a continuat vedeta.

“Nu am văzut până acum nicio fotografie cu tine și Hugo. Aș vrea să văd, formați o pereche frumoasă.”, a scris un fan în mediul online. Astfel, Claudia Martín a postat prima fotografie alături de noul iubit, Hugo Catalán.

În articolul

Andrés Tovar vorbește pentru prima oară despre relația cu Maite Perroni. Cum s-au întâlnit cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x