Andrés García și-a lăsat testamentul înainte de a se stinge din viață, dar a pornit un val de reacții acide din partea familiei. Ce nemulțumiri s-au iscat la 3 luni de la moartea artistului

Publicat pe 02.07.2023 la 14:35 Actualizat pe 02.07.2023 la 14:50

Roberto Palazuelos susține că Andrés García nu ar fi divorțat niciodată de Sandra Vale, iar averea pe care i-o lasă văduvei Margarita Portillo nu este o mișcare corectă. Acesta cere chiar anularea testamentului.

Andrés García

Profimediaimages.ro

Roberto Palazuelos a răspuns acuzațiilor aduse de văduva actorului decedat, după citirea testamentului. Acesta a avertizat că intenționează să clarifice în fața unui judecător mariajul dintre Margarita Portillo și Andrés García. Acesta vrea să vadă dacă mai este valabil din punct de vedere legal.

Roberto Palazuelos continuă bătălia publică cu Margarita Portillo, văduva lui Andrés García, care recent a afirmat că îl percepe supărat după citirea testamentului. Începând cu 20 iunie, o zi după ce moștenitorii au aflat conținutul documentului cu ultima voință a actorului decedat, "El Diamante Negro" a afirmat că îl va contesta pentru că nu este si el inclus.

"De aceea Andrés l-a exclus din testament: de ani de zile dă interviuri în care subiectul este (García), fie într-un fel, fie în altul", a afirmat ea.

Roberto Palazuelos intenționează să conteste testamentul lui Andrés García

Acum, Roberto Palazuelos a atacat-o pe Margarita Portillo și a subliniat că intenționează să acționeze în instanță pentru anularea testamentului lui Andrés García.

Defunctul actor a stabilit ca averea sa să fie împărțită între văduva sa; fiul acesteia, Andrés Portillo; sora sa, Rosa María García; și primul său fiu, Andrés Jr., astfel încât fiecare să primească 25%.

Cu toate acestea, acum o săptămână, Palazuelos l-a acuzat, bazându-se pe o presupusă conversație cu Andrés Jr., pe Margarita și Rosa María că și-au însușit "terenurile" lui García.
În noua sa apariție în emisiunea menționată, Roberto a asigurat că lucrează deja pentru obținerea probelor care să susțină disputa sa legală și anularea testamentului, potrivit univision.com.

"Există două căi: una agrară și una civilă. În cea agrară, solicităm informații de la Serviciul Public Agrar, la nivel național, pentru a ne spune toate parcelele agricole care erau pe numele lui Andrés și respectivele lor cedări de drepturi", a explicat el.

El a subliniat că obiectivul său este să analizeze documentele și să determine "dacă respectă toate formalitățile legale, în special cele referitoare la renunțarea la dreptul de moștenire al copiilor legitimi și al soției".

Roberto Palazuelos susține că Andrés García nu ar fi divorțat niciodată de Sandra Vale, iar averea pe care i-o lasă văduvei Margarita Portillo nu este o mișcare corectă. Acesta cere chiar anularea testamentului

De asemenea, Roberto Palazuelos a reiterat versiunea sa conform căreia Andrés García nu a divorțat niciodată de Sandra Vale, mama lui Leonardo și Andrés Jr., și că de aceea căsătoria sa cu Margarita Portillo este invalidă.

El a anticipat că va depune o acțiune în justiție pentru a clarifica această situație, deoarece nu consideră validă dovada prezentată de avocatul Portillo în vederea validării separării dintre García și Vale.

"Va avea loc un proces pentru a pune capăt discuțiilor despre dacă există sau nu divorț. Vom lăsa o autoritate judecătorească în domeniul civil să decidă care este certificatul (de căsătorie) valabil", a afirmat el.

"Am văzut deja documentul care atestă divorțul și este cu adevărat ridicol, nu este un divorț. (...) Hârtia pe care o au nu are nici măcar ștampila, are și două, trei greșeli de ortografie", a concluzionat el.

Starul din "Perdiendo el Juicio" a menționat că, dacă judecătorul stabilește că legătura dintre defunctul actor și Sandra este valabilă, atunci succesiunea averii se va schimba.

"Nu uitați că există o societate conjugală, bunuri comune, tot ceea ce a fost achiziționat începând cu 1970 de către Andrés va aparține lui 'Sandy', precum și 50% din drepturile de film și permisiunile (pentru utilizarea imaginii lui García)", a subliniat el.

În articolul

Andrés García și-a lăsat testamentul înainte de a se stinge din viață, dar a pornit un val de reacții acide din partea familiei. Ce nemulțumiri s-au iscat la 3 luni de la moartea artistului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x