Angélica Rivera reacționează în fața prestației fiicei Sofia Castro în telenovela El Maleficio. Ce a declarat marea actriță despre întoarcerea sa

Publicat pe 05.03.2024 la 14:36 Actualizat pe 05.03.2024 la 15:08

Telenovela El Maleficio se apropie de final și Angélica Rivera a ținut să lase un mesaj important pentru fiica sa, actriță în cadrul producției. Ce a spus diva despre întoarcerea pe platourile de filmare.

actrița poartă rochie neagră și zâmbește

Angélica Rivera reacționează în fața prestației fiicei Sofia Castro în telenovela El Maleficio

Getty Images

Marea actriță și fosta prima doamnă a Mexicului a fost prima care a aplaudat munca fiicei pe platourile de filmare ale telenovelei El Maleficio. Sofía Castro a jucat alături de nume mari precum Fernando Colunga și Marlene Favela. Mesajul pe care l-a lăsat mama sa în mediul online a putut fi citit doar de către prietenii virtuali privați. Cu toate acestea, a fost tânăra cea care a ținut să distribuie mai departe vorbele primite.

Angélica Rivera reacționează în fața prestației fiicei Sofía Castro în telenovela El Maleficio

Pe 3 martie a avut loc finalul telenovelei care a adus-o pe fiica marii actrițe în rolul Vicky Montes Almazán. Mama celebră s-a arătat extrem de mândră și a ținut să evidențieze acest lucru și pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Felicitări pentru munca ta exelentă. Ai adus cu personajul tău toate emoții. Astăzi este marele final și nu va fi o excepție. Ești o actriță extraordinară, sunt foarte mândră de tine. Sper ca într-o bună zi să am onoarea de a juca alături de tine. Te iubesc din tot sufletul.”, a scris vedeta pe contul personal de instagram, arată univision.com. În răspunsul de mulțumire, a fost și Sofía Castro cea care și-a exprimat dorința de a împărți platourile de filmare împreună cu mama sa.

“Te iubesc, mama. Îți mulțumesc pentru sprijinul necondiționat și sper să împărțim la un moment dat platourile de filmare. Te iubesc și eu sper că va fi curând.”, a scris aceasta. Sofía Castro are peste 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. De acum ceva timp s-a zvonit că marea actriță va reveni în telenovele cu un proiect de succes. Până acum nu s-a aflat telenovela care o va aduce din nou în atenția fanilor.

Regina Castro a suferit un accident la echitație. Fiica faimoasei Angélica Rivera și-a pierdut dinții

Tânăra a fost nevoie să primească îngrijiri medicale de urgență la finalul anului 2023 după ce a suferit un accident de echitație. Regina Castro și-a pierdut dinții și a fost nevoită să poarte o mască de oxigen pentru a putea respira corespunzător. Detaliile au fost oferite pe contul personal de instagram, acolo unde ține legătura cu fanii.

Cu toate că practică echitația încă de mică nu a suferit până acum niciun fel de accident atât de grav. A menționat faptul că a încercat să realizeze o manevră alături de calul său, însă acesta s-a speriat și rezultatul a fost o lovitură puternică în fața unui perete.

“Ce s-a întâmplat este că literalmente am zburat. Am căzut în dinți.”, a menționat tânăra într-o postare pe contul de socializare. Regina Castro și-a pierdut dinții din față, însă a ținut să lase amintire o imagine pentru prietenii virtuali. De asemenea nu au lipsit vânătăile de pe frunte. Regina Castro este fiica cea mică a faimoasei Angelica Rivera și s-a născut pe 27 octombrie 2005. Trăiește în Miami. Folosește rețelele sociale pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

În articolul

Angélica Rivera reacționează în fața prestației fiicei Sofia Castro în telenovela El Maleficio. Ce a declarat marea actriță despre întoarcerea sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x