Angelica Rivera renunță la actorie? Ce a declarat vedeta de 52 de ani

Publicat pe 10.01.2022 la 16:00 Actualizat pe 10.01.2022 la 15:23

În timp ce toată lumea așteaptă ca Angelica Rivera să se întoarcă pe micile ecrane, iată că actrița vine cu o declarație surprinzătoare. Își dorește să se retragă din activitate la 52 de ani și a făcut publice motivele pentru care a luat această decizie.

Angelica Rivera este îmbrăcată cu o rochie neagră fără mâneci

Angelica Rivera renunță la actorie

Getty

Angelica Rivera va rămâne întotdeauna în inimile telespectatorilor ca una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. Alături de bărbați celebri a interpretat roluri care i-au adus popularitatea în lumea întreagă.

După ce și-a însușit rolul de Prima Doamnă a Mexicului ca soție a lui Enrique Pena Nieto, fanii au așteptat ca aceasta să-și facă din nou apariția în seriale mexicane. Cu toate acestea, până acum, blondina nu a oferit nicio declarație referitoare la acest lucru.

Recent, aceasta a postat pe contul personal de Instagram un mesaj care a reușit să-i surprindă pe fani.

Angelica Rivera se retrage din lumea telenovelelor

Cu toate că are profilul privat, Angelica Rivera a reușit să iasă din nou în lumina reflectoarelor și să-și facă public mesajul controversat pe care l-a postat. De fapt, fiica vedetei a fost cea care a răspândit vestea și astfel totul a devenit viral.

Angelica Rivera a scris pe contul personal de Instagram, conform tvynovelas.com: “Dragă teamă, vreau să-ți spun că relația noastră s-a terminat. Am avut de-a face cu tine suficient de mult timp. Mi-ai apărut în multe ocazii și nu sunt dispusă să mai suport asta nici măcar un minut în plus.

De altfel, am cunoscut pe alții mult mai interesanți decât tine. Se numesc...încredere, iluzie, speranță, curaj, dragoste. Așa că îmi iau rămas-bun pentru că plec cu ei.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp, fanii încă așteaptă o minune și speră că Angelica Rivera se va întoarce în telenovele și va interpreta roluri fără cusur. Inclusiv tatăl copiilor ei, Jose Alberto Castro, a spus că atunci când o va întâlni îi va face o propunere pe care speră să nu o refuze.

“Când ne vom vedea, mi-ar plăcea să-i fac o propunere. Da, Angelica este o actriță excelentă, sper să-și dea seama mai târziu, chiar dacă nu o voi face eu să-și schimbe părerea în ceea ce privește cariera ei.”, a declarat bărbatul.

Cine este Angelica Rivera

Angelica Rivera s-a născut pe 2 august 1969 și a fost Prima Doamnă a Mexicului între 2012 și 2018, atunci când a fost căsătorită cu Enrique Pena Nieto. Are trei copii, Sofia Castro, Fernanda Castro și Regina Castro, din relația cu Alberto Castro.

A jucat în telenovele precum “Destilando Amor”, “La Duena”, “Mariana de la Noche”, “Angela”, producții ce i-au adus succesul internațional. Are cinci surori și un frate și este extrem de mândră de familiei ei.

Cariera blondinei a început la vârsta de 17 ani când a câștigat concursul “The Face of the Herald”, iar mai apoi a devenit model în videoclipul “Ahora Te Puedes Marchar” cu Luis Miguel. Ulterior a filmat pentru reclame care au intrat rapid atât pe TV cât și pe radio, astfel că drumul ei în lumea mondenă era deja trasat.

Pe vremea când și-a îmbrățișat titulatura de Prima Doamnă a Mexicului a fost comparată cu Carla Bruni, asta datorită implicării sociale în tot ceea ce ținea de binele populație țării sale.

Divorțul de Pena Nieto a fost anunțat chiar de actriță pe rețelele de socializare.

În articolul

Angelica Rivera renunță la actorie? Ce a declarat vedeta de 52 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x