Angélica Rivera se întoarce pe micile ecrane ca și actriță de telenovele. Fiica vedetei, Fernanda Castro, a făcut anunțul public

Publicat pe 07.09.2022 la 14:47 Actualizat pe 07.09.2022 la 15:08

Angélica Rivera se întoarce pe micile ecrane ca și actriță de telenovele. Fernanda Castro, fiica vedetei, a făcut public anunțul mult așteptat.

Angélica Rivera poartă o maletă neagră și își ține mâna dreaptă în păr

Angélica Rivera revine pe micile ecrane ca și actriță de telenovele

Profimedia Images

Angélica Rivera revine pe micile ecrane ca și actriță de telenovel. Anunțul a fost făcut chiar de către fiica vedetei din căsnicia cu José Alberto Castro, Fernanda Castro. Tânăra s-a arătat entuziasmată de vestea pe care mama sa a împărtășit-o.

Angélica Rivera se întoarce pe micile ecrane ca și actriță de telenovele

Angélica Rivera urmează să își reia cariera artistică ce a făcut-o celebră în toată lumea. Fernanda Castro, fiica vedetei, a fost cea care a făcut public anunțul mult așteptat de către fanii care o îndrăgesc pretutindeni. Cea de-a doua fiică pe care vedeta a avut-o din relația cu José Alberto 'El Güero' Castro a declarant că ulterior vor dezvălui mai multe detalii legate de revenirea pe micile ecrane a mamei sale.

“Mama mea se va întoarce să lucreze, veți afla curând.”, a spus tânăra de 23 de ani într-un interviu pentru publicația Tvynovelas, arată Univision.com. În cadrul prezentării telenovelei “Corona de lágrimas 2”, tânăra a ținut să sublinieze acest aspect, vizibil emoționată. Absența faimoasei Angélica Rivera a ținut mai bine de 10 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt foarte emoționată pentru că de mică am văzut-o cât de mult își iubește munca.”, a transmis cântăreața în data de 6 septembrie 2022 pentru celebra publicație. Sora Reginei ( în vârstă de 17 ani) și a Sofíei Castro ( în vârstă de 25 de ani), a menționat faptul că “La Gaviota” se simte anxioasă pentru noua etapă a vieții sale, dat fiind faptul că fanii așteaptă acest moment de foartă multă vreme. Odată cu divorțul de Enrique Peña Nieto în 2019, actrița s-a ținut departe de lumina reflectoarelor pentru ca momentul să treacă fără a lăsa urme prea adânci.

“Cel mai mult la ea îmi place atunci când este pe scenă. Mă emoționează să știu că se întoarce și voi fi alături de ea în tot procesul creativ pentru că la final aceasta este o artă și eu iubesc arta. Are nevoie să-și revadă publicul.”, a continuat tânăra.

Angélica Rivera s-a ținut departe de camerele de luat vederi o bună perioadă de timp

Angélica Rivera a jucat în telenovela “Destilando amor” alături de actorul Eduardo Yáñez în anul 2007. În ciuda succesului pe care l-a avut, aceasta a ținut să facă o pauză binemeritată pentru a-și îndrepta atenția către viața personală. În 2010 s-a căsătorit cu politicianul Enrique Peña Nieto. În 2012 a devenit prima doamnă a Mexicului.

Acum 15 ani, vedeta s-a retras definitiv din cariera actoricească. Cu toate acestea, numele său a rămas de-a lungul timpului în inimile fanilor. Relația sa cu celebrul politician a fost mereu pe prima pagină a ziarelor. Deși a divorțat de acesta, vedeta se află sub lupa autorităților. Se pare că Enrique Peña Nieto este acuzat de mai multe fapte ce-i pot aduce chiar și pedeapsa cu închisoarea. În prezent, Angélica Rivera este urmărită de autorități în ceea ce privește conturile sale bancare.

Cu toate acestea, vedeta a ținut întotdeauna să nu apară în lumina reflectoarelor. Singurele sale apariții au fost în fotografiile postate de fiicele sale în mediul online.

În articolul

Angélica Rivera se întoarce pe micile ecrane ca și actriță de telenovele. Fiica vedetei, Fernanda Castro, a făcut anunțul public

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x