Angélica Rivera și 'El Güero' Castro, împreună în aceeași fotografie de familie. Cei doi au petrecut sărbătorile alături de cele trei fiice

Publicat pe 27.12.2022 la 13:51 Actualizat pe 27.12.2022 la 14:23

Angélica Rivera și 'El Güero' Castro, împreună în aceeași fotografie de familie. Cei doi au petrecut sărbătorile alături de cele trei fiice.

Angelica Rivera poartă o bluză neagră cu mâneci lungi și își ține mâna dreaptă în părul blond

Angélica Rivera și 'El Güero' Castro, împreună în aceeași fotografie de familie

Profimedia Images

Angelica Rivera și Jose Alberto Castro au fost căsătoriți între 1994 și 2008. Cei doi au împreună trei fiice: Sofia, Regina și Fernanda. Fostul cuplu a reușit să treacă peste diferențele care i-a dus la separare și acum sărbătoresc fiecare ocazie importantă în familie.

Angélica Rivera și 'El Güero' Castro, împreună în aceeași fotografie de familie

Sofia a fost cea care a distribuit în mediul online o fotografie în care apare alături de părinții și surorile sale. Cu toții poartă același model de pijama și stau zâmbind în fața bradului de Crăciun. Cu un mesaj emoționant, tânăra și-a întâmpinat fanii din mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Crăciun Fericit de la familia noastră către a voastră. Să sperăm că tot ceea ce ne face bine să fie etern. Vă doresc un Crăciun minunat și să fiți alături de cei dragi. Noi cinci pentru totdeauna, sunteți cel mai de preț dar.”, a scris Sofia Castro. Încă o dată, Angelica Rivera și fostul său soț, Jose Alberto “El Guero” Castro, demonstrează că relația lor este una foarte apropiată. În 2008, după 14 ani de relație, cei doi au decis să se despartă.

După divorțul de fostul președinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, faimoasa actriță a apărut în nenumărate ipostaze alături de Castro. Fotografiile au fost distribuite pe paginile de socializare ale celor trei fiice. În luna noiembrie, Sofia a fost cea care a postat o altă imagine de familie cu ocazia Zilei Recunoștinței. Nu este prima oară când tânăra ține să afișeze astfel de momente personale alături de fanii din mediul online. Angelica Rivera deține un cont de Instagram, însă acesta este privat.

Mai mulți faimoși au reacționat imediat în urma postării. Printre aceștia s-au numărat și Gonzalo Garcia Vivanco, Julian Gil și Azela Robinson. “Gaviota” a distribuit imaginea de familie în cadrul instastory cu mesajul “Crăciun Fericit. Familia mea, cel mai de preț cadou”. A fost în 2019 când Sofia Castro a postat prima imagine de Crăciun în care toți membrii au purtat același tip de pulover. În 2020, familia Castro-Rivera s-a fotografiat în dreptul bradului, folosind outfituri similare. În ciuda faptului că s-au despărțit, producătorul a menționat că întotdeauna va avea o relație de prietenie cu Angelica Rivera, dat fiind faptul că sunt părinții a trei fete.

Angelica Rivera va avea un proiect autobiografic

Angélica Rivera va avea un proiect autobiografic, iar fanii au aflat recent că cea care o o va interpreta pe vedetă va fi propria sa fiică, Sofia Castro. Cât despre Fernanda, aceasta a simțit nevoia să se afirme ca și cântăreață și în prezent își promovează noua piesă, “Amanecer”.

Cynthia Klitbo, a vorbit pentru prima oară despre planurile de viitor ale prietenei sale, Angélica Rivera. Se pare că aceasta își va prezenta un proiect autobiografic.

“Nici măcar nu mai vorbim despre întoarcerea pe platourile de filmare, este vorba despre un film autobiografic. Deja se vorbește despre ultimele aranjamente din viața prietenei mele.”, a început să povestească Cynthia Klitbo în cadrul unui interviu recent. Cynthia Klitbo a fost cea care a dezvăluit detalii din viața de familie a îndrăgitei Angelica Rivera și a fostului președinte al Mexicului.

În articolul

Angélica Rivera și 'El Güero' Castro, împreună în aceeași fotografie de familie. Cei doi au petrecut sărbătorile alături de cele trei fiice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x