Angélica Rivera și José Alberto Castro apar din nou împreună. Au fost surprinși la petrecerea de logodnă a fiicei Sofía

Publicat pe 05.09.2024 la 11:34 Actualizat pe 05.09.2024 la 12:35

Actrița și producătorul de telenovele au fost văzuți împreună și foarte fericiți în cele mai recente întâlniri de familie. Recent s-au reunit la petrecerea de logodnă a fiicei lor.

actori in diferite ipostaze

Angélica Rivera și José Alberto Castro apar din nou împreună

Getty Images

Sofía Castro și impresarul Pablo Bernot și-au celebrat logodna într-o ceremonie intimă și elegantă. Au adunat membrii familiei și prietenii apropiați în cadrul unui eveniment ce l-au organizat pe 24 august 2024.

Angelica Rivera și Jose Alberto Castro apar din nou împreună

Potrivit informațiilor oferite de cei de la Hola Mexico și redate de univision.com, evenimentul elegant a avut loc în casa tinerei de 27 de ani, conform tradițiilor. Fiica faimoșilor Angélica Rivera și José Alberto Castro a împărtășit mai multe detalii despre petrecere pe contul personal de instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A avut parte de flori albe și detalii foarte elegante. Sofía a îmbrăcat o rochie albă, simplă, în timp ce Pablo a optat pentru un costum clasic. Sofía Castro și Pablo Bernot au dezvăluit oficial că se vor căsători în luna octombrie a anului 2023. Nunta va avea loc pe data de 7 septembrie într-o locație care nu a fost dezvăluită până acum.

Evenimentul i-a adus din nou împreună pe Angélica Rivera și José Alberto ‘El Güero’ Castro care s-au arătat vizibil emoționați de logodnica fiicei lor. Actrița și producătorul au demonstrat că mențin o relație de prietenie excelentă. S-a văzut acest lucru în mai multe reuniuni de familie de când La Gaviota a divorțat de fostul președinte al Mexicului, Enrique Peña Nieto.

După ce au fost văzuți împreună de mai multe ori, au apărut speculații legate de o posibilă împăcare între ei. Cu toate acestea, cei doi au negat speculațiile de fiecare dată. Angelica Rivera s-a născut pe 2 august 1969 și a fost căsătorită de două ori. A divorțat de tatăl fiicelor sale în 2008 și în 2010 s-a căsătorit cu fostul președinte. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a durat 9 ani, însă s-a încheiat cu un divorț.

Detalii despre actrița Angelica Rivera

Fanii așteaptă ca vedeta să revină pe micile ecrane în noi proiecte profesionale. Și-a reluat și activitatea în mediul online, acolo unde are cont personal de instagram. Cu toate acestea, continuă să fie discretă cu viața personală și să nu se expună ostentativ.

De-a lungul mariajului cu fostul președinte al Mexicului, vedeta a fost comparată de mai multe ori cu Carla Bruni. Chiar dacă dragostea dintre cei doi părea că este mai intensă ca oricând, iată că nimic nu i-a făcut să rămână împreună.

“Regret această situație dureroasă pentru mine și copiii mei. Am luat decizia de a divorța. Soțului meu i-am dăruit dragostea mea, timpul și efortul. Astăzi, toateă energia mea, forța și dragostea se concentrează pe a fi o mamă mai bună, spre a-mi recupera viața și cariera.”, a transmis în urma divorțului celebra vedetă. Din 2018, fostul președinte al Mexicului nu a mai purtat verigheta, iar din 27 noiembrie niciunul dintre aceștia nu a mai publicat fotografii romantice în mediul online.

Deși nu a mai jucat în telenovele de o lungă perioadă de timp, se așteaptă ca vedeta să revină pe micile ecrane în curând. Angelica Rivera este în continuare una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara sa natală și o cunoaște o lume întreagă.

În articolul

Angélica Rivera și José Alberto Castro apar din nou împreună. Au fost surprinși la petrecerea de logodnă a fiicei Sofía

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Timpul s-a dezlănţuit". A nins ca-n toiul iernii pe Transalpina. Între Rânca și Obârșia Lotrului, drumarii au scos utilajele pe şoseaua acoperită de zăpadă
a1.ro
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit viața
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
De ce a vibrat Pământul timp de 9 zile. Sursa surprinzătoare a fost descoperită în Groenlanda
as.ro
Câte soţii a avut, de fapt, Ion Ţiriac. Ajuns la 85 de ani, miliardarul român a spus totul
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
DeParinti
Cât de sigur e să mănânci struguri în timpul sarcinii. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x