Angélica Rivera și-a sărbătorit ziua de naștere. Celebra vedetă de telenovele a împlinit 53 de ani

Publicat pe 04.08.2022 la 09:46 Actualizat pe 04.08.2022 la 10:18

Angélica Rivera și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu totul special. Una dintre fiicele vedetei a postat o imagine emoționantă în mediul online. Cum arată.

Angélica Rivera poartă o bluză neagră și are părul desprins

Angélica Rivera

Profimedia Images

Angélica Rivera și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod cu totul special. Una dintre fiicele actriței a postat o fotografiei emoționantă de familie în mediul online. Vedeta de telenovele a împlinit 53 de ani.

Angélica Rivera și-a sărbătorit ziua de naștere

Pe 2 august 2022, celebra vedetă de telenovele și-a sărbătorit cea de-a 53-a zi de naștere. Cu toate că nu a mai apărut pe micul ecran de mai bine de 10 ani, cei mai mulți dintre fani și-o amintesc pe vedetă în cele mai inedite roluri ale sale de-a lungul timpului. “La Gaviota” este producția care a reușit să-i aducă recunoaștere internațională. De asemenea, cei mai mulți o cunosc drept fosta soție a fostului președinte al Mexicului, Enrique Peña Nieto.

Ca în fiecare an cu această ocazie, fiicele vedetei țin să o sărbătorească într-un mod propriu și personal. Ambele postează fotografii emoționante cu mama lor și lasă de fiecare dată mesaje de-a dreptul emoționante. Prima care a luat această decizie a fost Fernanda, care a lăsat ca amintire imagini din copilărie alături de Angélica Rivera.

“La mulți ani, supereroului meu. Îți mulțumesc pentru tot, mama.”, a scris Fernanda alături de o imagine din copilărie. Ulterior, tânăra a împărtășit o imagine a mamei sale din copilărie, pe vremea când avea doar 4 ani. Aceasta și-a exprimat din nou sentimentele pentru Angélica Rivera. Cea care nu a dorit să rateze această zi specială a fost cea de-a doua fiică a vedetei, Sofía Castro. Aceasta a postat o imagine relativ nouă în care apare alături de cea care i-a dat viață.

Citește și: Thalia a îmbrăcat costumul lui Marimar, la 30 ani de la rolul care a făcut-o celebră. “Regina telenovelelor” continuă să facă furori | FOTO

Cele două fete sunt rezultatul căsniciei cu José Alberto Castro între 1994 și 2008. Ulterior, celebra actriță a devenit Prima Doamnă a Mexicului din 2010 până în 2019, când a divorțat. În prezent, Angélica Rivera nu se află într-o relație amoroasă și nu folosește relețele sociale. Fanii o pot vedea astfel doar prin intermediul conturilor de socializare ale fiicelor sale. Cele trei tinere sunt prezente în permanență pe internet.

Angélica Rivera, răsfățată de fiicele sale

După ce și-a anunțat divorțul de Enrique Peña Nieto în 2019, Angélica Rivera s-a retras din viața publică. Cu toate că a primit nenumărate oferte din partea producătorilor pentru a se reîntoarce pe micile ecrane, vedeta încă analizează cele mai bune oferte. Până la o decizie oficială, “Gaviota” poate fi văzută alături de fiicele sale în mediul online.

La fel s-a întâmplat și recent, atunci când vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în familie în cadrul unui restaurant cu specific italian. Regina Castro a fost cea care le-a arătat tuturor momentul în care familia i-a cântat actriței celebrul “La mulți ani!”, dar în limba italiană. Cu toate că timpul a trecut și peste ea, Angélica Rivera pare să arate în continuare la fel de tânără și jovială.

Citește și: Eiza Gonzalez, surprinsă cu un look natural în timpul filmărilor. Cât de bine arată brazilianca fără retușurile stiliștilor

Într-una dintre ipostazele din această vară, Angélica Rivera se află alături de Fernanda în SUA în cadrul unui concert Paul MacCartney. Cele două au dezvăluit că sunt mari fane ale celebrului artist. Deși a divorțat de tatăl fiicelor sale în 2008, actrița a rămas în continuare prietenă cu acesta și cei doi continuă să apară împreună în cele mai importante momente de familie.

În articolul

Angélica Rivera și-a sărbătorit ziua de naștere. Celebra vedetă de telenovele a împlinit 53 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x