Angélica Rivera va avea propriul film autobiografic. Cine o va interpreta pe “Gaviota”

Publicat pe 26.10.2022 la 12:00 Actualizat pe 26.10.2022 la 07:18

La 53 de ani, Angélica Rivera va avea propriul film autobiografic. Cine o va interpreta pe “Gaviota” și când va putea fi urmărită producția inedită.

Angélica Rivera poartă un costum de culoare crem și merge alături de fiica sa. Actrița zâmbește și poartă părul desprins

Angélica Rivera merge alături de fiica sa. 7 iulie 2017

Getty Images

Angélica Rivera va avea propriul film autobiografic, iar fanii au fost încântați să afle că cea care o va interpreta pe “Gaviota” în tinerețe, va fi chiar fiica sa, Sofía Castro. Detaliile au fost dezvăluite de prietena vedetei, Cynthia Klitbo, într-un interviu recent.

La doar 53 de ani, Angélica Rivera are o întreagă viață de povestit și de aceea, în curând, va apărea primul film legat de viața acesteia.

Angélica Rivera va avea propriul film autobiografic

Cynthia Klitbo a vorbit pentru prima oară despre planurile de viitor ale prietenei sale, Angélica Rivera. Se pare că aceasta va avea primul film autobiografic și va fi interpretată de nimeni alta decât de fiica sa, Sofía Castro.

“Nici măcar nu mai vorbim despre întoarcerea pe platourile de filmare, este vorba despre un film autobiografic. Deja se vorbește despre ultimele aranjamente din viața prietenei mele.”, a început să povestească Cynthia Klitbo în cadrul unui interviu recent. Se pare că aceasta va juca rolul prietenei sale și va fi mama uneia dintre fiicele actriței.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre viața actriței Angélica Rivera, faimoasa Cynthia Klitbo a mărturisit că prietena ei este gata să trăiască o viață diferită după cel de-al doilea divorț. „Asta este viața prietenei mele, din punct de vedere spiritual se află într-un loc foarte bun. Este mereu activă, are planuri, fiicele ei sunt foarte mândre.”, a spus actrița. Cât despre despărțirea vedetei de Enrique Peña Nieto, Cynthia Klitbo i-a asigurat pe fani de infidelitatea bărbatului.

Enrique Peña Nieto formează un cuplu cu Tania Ruiz, femeia pentru care a părăsit-o pe Angélica Rivera. Legat de acest subiect, actrița Cynthia Klitbo a fost cea care a confirmat vestea și a vorbit pentru prima oară despre relația celor doi.

“Chiar dacă l-am considerat prieten, acum nu mai am aceeași părere despre el. Prietena mea este Angélica și el i-a făcut lucruri foarte urâte. Așa că eu nu mai vreau să știu nimic despre acest domn.”, a mărturisit Cynthia Klitbo, conform Tvnotas.com.mx.

Cynthia Klitbo, despre divorțul actriței Angélica Rivera

Dacă Angélica Rivera a preferat să fie discretă în ceea ce privește despărțirea de Enrique Peña Nieto, iată că până la urmă, cea care a spus tot adevărul, a fost Cynthia Klitbo.

“Am curaj să vorbesc despre acest subiect pentru că voi nu ați văzut-o pe prietena mea plângând, dar eu am văzut-o.”, a mărturisit aceasta. Angélica Rivera s-a născut pe 2 august 1969 în Mexic și a fost căsătorită de două ori.

Din 1998 până în 2008 a fost soția lui José Alberto Castro, iar din relația celor doi au rezultat două fiice, Sofia și Regina Castro. Ulterior, vedeta s-a căsătorit cu Enrique Peña Nieto de care a divorțat în 2019 din cauza infidelității acestuia.

Este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lumea telenovelelor și a jucat în producții precum “Alcanzar una estrella II” (1991), „La Dueña” (1995), „Ángela” (1998), „Sin Pecado Concebido” (2001), „Mariana de la Noche” (2003) și “Tequila De Maguey” (2007). S-a născut în Azacapotzalco, Mexic și are cinci surori și un frate.

În articolul

Angélica Rivera va avea propriul film autobiografic. Cine o va interpreta pe “Gaviota”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x