Angelique Boyer apariție într-o salopetă decupată, care îi pune în evidență formele. Cum s-a afișat artista din Rebelde

Publicat pe 03.02.2023 la 23:38 Actualizat pe 03.02.2023 la 23:48

Angelique Boyer face furori cu apariția sa demnă de marile ecrane. Vedeta a pus accent pe accesorizare, dar și pe make-up, însă piesa de rezisteță a fost o celebră salopetă semnată de un cunoscut designer.

Angelique Boyer

Gettyimages.com

Stilistul a reușit să-i pună în evidență trăsăturile naturale ale chipului și să o pună în cea mai bună lumină, evidențiindu-i mai ales decolteul cu anumite decupaje îndrăznețe.

În cea mai recentă fotografie postată pe Instagram, bine-cunoscuta vedetă și-a etalat trupul de zeiță. Angelique Boyer a impresionat cu apariția sa într-o ținută desăvârșită.

Angelique Boyer, magentică în fața publicului! O apariție desăvârșită a readus-o în atenția publicului după ce și-a anunțat revenirea în trupa RBD

Acest surprinde cu fiecare apariție la orice eveniment monden sau de promovare și a ajuns să fie o figură extrem de iubită în rândul celebrităților și a milioanelor de oameni din întreaga lume.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trupa mexicană RBD a anunțat cu entuziasm că va face o reuniune după mai bine de 10 ani de la ultima lor apariție împreună pe scenă.

Membrii trupei, Dulce Maria, Anahi, Christopher Uckermann, Christian Chávez și Maite Perroni au anunțat zonele unde vor începe turneul lor mondial în anul 2023.

Site-ul oficial al grupului a precizat cele 13 orașe unde se vor anunța mai multe detalii despre reuniune. Membrii trupei Rebelde vor cânta în Statele Unite, în Mexic și în Brazilia. Reuniunea RBD mult așteptată a provocat emoții în masă printre milioanele lor de admiratori.

Trupa va avea concerte în opt orașe din Statele Unite, trei din Mexic și două din Brazilia, notează univision.com.

Membrii trupei au declarat că sunt foarte entuziasmați să se întoarcă pe scenă împreună și să își întâlnească publicul din nou. Turneul va fi un eveniment major pentru fanii RBD din întreaga lume și se așteaptă ca toate biletele să se epuizeze repede.

Fanii sunt invitați să țină cont de programul turneului și să-și cumpere biletele cât mai repede pentru a nu pierde ocazia de a vedea trupa live pe scenă. Trupa a promis că vor oferi un spectacol de neuitat, cu multe surprize și momente emoționante pentru fanii lor.

În articolul

Angelique Boyer apariție într-o salopetă decupată, care îi pune în evidență formele. Cum s-a afișat artista din Rebelde

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ion Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x