Angelique Boyer, despre noua versiune a telenovelei “Rebelde”. Ce spune actrița despre rolul care a făcut-o celebră

Publicat pe 24.12.2021 la 14:58 Actualizat pe 21.07.2022 la 12:41

Angelique Boyer a interpretat-o pe “Vico” în telenovela “Rebelde” și a reușit să cucerească publicul din întreaga lume datorită rolului său. Actrița vorbește acum despre noua versiune a poveștii.

Angelique Boyer poartă o rochie de gală și are părul prins

Angelique Boyer pe covorul roșu în cadrul Annual Latin Grammy Awards. 17 nov 2016

Profimedia Images

În 2004, când “Rebelde” a făcut furori în întreaga lume, Angelique Boyer a jucat rolul lui “Vico”, prietena “Miei Colucci”. Cele două erau cele mai populare fete din școală și reușeau de fiecare dată să atragă atenția colegilor.

Acum, la apariția noii producții, Angelique Boyer vorbește despre rolul care a făcut-o celebră și care i-a adus succesul internațional.

Ce spune protagonista telenovelei “Vencer el pasado” despre noua versiune “Rebelde” și care sunt planurile ei de viitor.

Angelique Boyer, despre noua versiune a telenovelei “Rebelde”

Angelique Boyer a vorbit despre noua versiune “Rebelde”, telenovela care i-a adus succesul internațional. Sergio Mayer Mori, Azul Guaita și alți tineri s-au transformat în noii elevi ai școlii Elite Way, instituție ce va fi dirijată de nimeni alta decât Estefania Villareal, actriță ce a făcut parte din această producție în 2004.

Actrița s-a născut pe 4 iulie 1988 în Franța și are o relație de iubire cu Sebastian Rulli încă din 2014. Angelique Boyer a făcut parte din “Rebelde” alături de Anahí, Dulce María, Alfonso Herrera, Christopher Uckermann, Maite Perroni y Christian Chávez.

Angelique Boyer a fost abordată de jurnaliști chiar în aeroport, acolo unde a vorbit despre cea mai nouă versiune a telenovelei din care a făcut parte la un moment dat. Aceasta a fost prietenă bună cu Anahi, atât pe platourile de filmare cât și în afara lor. Cât despre noua versiune, Angelique Boyer își dorește să aibă același succes pe care l-a avut și prima parte a producției, din 2004.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, iubita lui Sebastian Rulli a mărturisit că se va uita cu siguranță atunci când toate episoadele vor apărea în online.

“Normal că mă voi uita”, a declarat Angelique Boyer în cadrul interviului.

“Sunt foarte emoționată să aflu care este noua generație a telenovelei Rebelde. Cred că personajele sunt foarte schimbate.”, a mai spus aceasta.

Dulce Maria, despre noua versiune a telenovelei “Rebelde”

Dulce Maria, una dintre cele mai vechi protagoniste ale telenovelei “Rebelde”, a mărturisit acum ceva timp că este foarte încântată de noua versiune, în specială de muzica prezentată și a declarat că toată lumea poate urmări acum telenovela, fără pauze publicitare.

“Adevărul este că simt această nouă versiune. Îmi place muzica, îmi plac melodiile, cum au schimbat totul, cum se aud vocile.”, a declarat Dulce Maria.

“Am simțit nostalgie pentru că evident această melodie mi-a rămas întipărită în ADN. Melodia Rebelde o cântam și în somn, dar să o văd astfel, mi-a readus nostalgie. Mă bucur că s-a refăcut această telenovelă, în felul acesta ni se aduce un omagiu, nouă, celor care am adus această telenovelă pentru prima oară pe micile ecrane.”, a mai spus vedeta.

În luna martie a acestui an au început filmările pentru noua versiune a telenovelei “Rebelde”, iar producția se află deja pe platformele de difuzare online. Acum 17 ani, “Rebelde” făcea furori în rândul tinerilor și reușea să acapareze întreaga planetă datorită rolurilor interpretate fără greș.

În cadrul rețelelor sociale, există deja fotografii din nou generație de tineri care pășesc către Elite Way School.

În articolul

Angelique Boyer, despre noua versiune a telenovelei “Rebelde”. Ce spune actrița despre rolul care a făcut-o celebră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x