Angelique Boyer dezvăluie că “s-a gândit” la anumite opțiuni pentru a deveni mămică. Fanii se așteaptă la un bebeluș cu partenerul Sebastian Rulli

Publicat pe 12.08.2024 la 12:09 Actualizat pe 12.08.2024 la 12:34

Angelique Boyer a vorbit într-un interviu recent despre posibilitatea de a deveni mămică pentru prima oară. Actrița a subliniat că s-a gândit la alternative pentru a avea un copil, însă fanii se gândesc acum se va întâmpla cu adevărat.

actori pe platourile de filmare

Angelique Boyer dezvăluie că “s-a gândit” la anumite opțiuni pentru a deveni mămică

Profimedia Images

Angelique Boyer a mărturisit că s-a gândit la anumite alternativ pentru a deveni mămică, ceea ce a trezit idei în acest sens către fanii din lumea întreagă. În trecut, actrița din Rebelde a lăsat să se înțeleagă foarte clar că nu-și dorește să se căsătorească cu partenerul său, dar nici să aibă copii.

Angelique Boyer dezvăluie că “s-a gândit” la anumite opțiuni pentru a deveni mămică

Noile declarații ale faimoasei au deschis noi speranțe către fani. Se pare că într-un interviu recent, Angelique Boyer a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil cu partenerul său. Pe lângă această temă extrem de importantă, actrița a vorbit despre aspectul fizic în lumea spectacolului, dar și operațiile estetice pe care le are sau faima în general.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un punct al discuției, protagonista din El extrano retorno de Diana Salazar a punctat ideea congelării ovulelor. Astfel, a luat posibilitatea de a deveni mămică în viitor, arată univision.com.

“Da, m-am gândit la asta. Nu am făcut asta ( congelarea ovulelor), sincer, pentru că cred că decizia este deja luată. Nu mă văd căsătorită. Nu avem nevoie de hârtii. Eu în fiecare zi mă îndrăgostesc de el și el de mine, în fiecare zi pentru că asta este iubire. Vreau să fiu cu o persoană care nu are nevoie de mine, dar care mă iubește cu totul.”, a spus actrița.

Angelique Boyer și Sebastian Rulli și-au început relația în 2014, la patru ani de când s-a născut Santiago, fiul actorului cu Cecilia Galliano. La începutul lunii mai a anului 2024, protagonistul din Rubi și-a prezentat decizia în legătură cu viziunea legată de căsătorie.

A punctat că ideea unei iubiri trece dincolo de căsătorie și că ceea ce se întâmplă în relația lor este dincolo de o hârtie pe care ar trebui să o semneze.

“Continuăm bine, nu trebuie să îndeplinim acest vis pentru nimeni decât pentru noi.”, a spus actorul.

Detalii despre Sebastian Rulli, actorul din Rebelde

Născut pe 6 iulie 1975 în Argentina, acesta a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți actori în Mexic. Formează un cuplu cu Angelique Boyer încă din 2014. A fost căsătorit în trecut cu Cecilia Galliano între 2007 și 2011 și au împreună un copil. Printre telenovelele în care a jucat se numără Teresa între 2010 și 2011, dar și Lo que la vida me robo în 2013 sau Rubi în 2004.

În Rubi a jucat alături de Barbara Mori și Eduardo Santamarina, fiind unul dintre cele mai bune roluri pe care le-a interpretat. Menționăm și producția Amores verdaderos între 2012 și 2013. De-a lungul timpului a demonstrat că relația sa cu Angelique Boyer este bazată pe încredere reciprocă.

Nu a fost implicat în scandaluri de cuplu așa cum se obișnuiește, asta pentru că alături de partenera sa a rămas întotdeauna deschis. Are peste 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanțele pe care le petrece alături de cei dragi.

În articolul

Angelique Boyer dezvăluie că “s-a gândit” la anumite opțiuni pentru a deveni mămică. Fanii se așteaptă la un bebeluș cu partenerul Sebastian Rulli

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 13 septembrie 2024. Scorpionii deschid un capitol nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Schema prin care doi polițiști din Argeș regizau accidente rutiere, ca să păcălească firmele de asigurare
a1.ro
Asia Express, sezon 7. Cine părăsește competiția. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați pe 11 septembrie 2024
HelloTaste.ro
Ardei copți cu smântână. Rețetă pentru o masă delicioasă
Catine
5 zodii cu cel mai bun horoscop pe 13 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Ce s-a întâmplat după ce experții au vărsat deșeuri de cafea într-o pădure. Zona e de nerecunoscut
as.ro
Ion Ţiriac, un nou gest uriaş după ce le-a dat medaliaţilor olimpici maşini de peste 1 milion de euro: „Am bani peste poate”
MediCOOL
Cauze ale durerilor de glezne. Ce poate sta la baza acestui disconfort
Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
DeParinti
5 activități cognitive pe care să le faci cu copilul mic
MediCOOL
Cum îți poți învăța copilul să aibă empatie. Rolul acesteia în sănătate mintală și dezvoltare
HelloTaste
Prăjitură cu ciocolată și bile de cocos. Un desert spectaculos
x