Angelique Boyer în rochie de mireasă. Care este motivul pentru care actrița s-a îmbrăcat în alb

Publicat pe 23.08.2022 la 14:15 Actualizat pe 22.08.2022 la 00:01

Angelique Boyer și Sebastian Rulli formează un cuplu încă din 2014, dar foarte rar au vorbit despre posibilitatea de a se căsători. Iată că 2021 Angelique Boyer apare pe rețelele de socializare în rochie de mireasă. Care este motivul pentru care actrița s-a îmbrăcat în alb.

Angelique Boyer poartă o rochie de gală și stă alături de iubitul ei, Sebastian Rulli

Angelique Boyer și Sebastian Rulli pe covorul roșu în anul 2016

Getty Images

Angelique Boyer, una dintre cele mai apreciate vedete de telenovele din lume și-a uimit fanii pe rețelele de socializare. Deși acum ceva timp spunea că își dorește să se căsătorească cu Sebastian Rulli, dar niciunul nu a menționat o dată fixă, iată că acum actrița a apărut în online îmbrăcată în rochie de mireasă.

Fanii au rămas fără grai, având în vedere că cei doi îndrăgostiți nu au vorbit oficial despre acest eveniment.

Cu toate acestea, Angelique Boyer a dezvăluit motivul real pentru care s-a îmbrăcat în alb.

Angelique Boyer în rochie de mireasă

La începutul anului 2021, Angelique Boyer și-a uimit fanii din online și a apărut pe contul personal de Instagram îmbrăcată în alb și sărutând un alt bărbat. Deși formează un cuplu cu Sebastian Rulli încă din 2014, iată că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Actrița nu a vrut totuși să-și lase fanii fără un răspuns clar, așa că în dreptul postărilor a lăsat câteva indicii.

“O istorie de iubire, Elisa și Leonardo. Mulțumesc echipei pentru complicitate și râsete. Mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat în cadrul acestui proiect.”, a scris Angelique Boyer în dreptul fotografiei în care sărut un alt bărbat.

“Elisa, o iubită extrem de fericită.”, a mai scris actriței în dreptul unei fotografii în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Angelique Boyer este înconjurată doar de fani care știu imediat despre ce este vorba atunci când vine vorba despre viața ei personală. Astfel, atunci când fotografiile în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă au făcut înconjurul internetului, fiecare internaut și-a lăsat părerea.

“Și nunta voastră pe când?”, “Perfectă”, “Te iubesc”, “Leonardo și Elisa, cel mai bun cuplu”, “Îmi place telenovela”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Angelique Boyer a apărut pe rețelele sociale îmbrăcată într-o rochie de mireasă albă, cu trenă, care a reușit cu ușurință să-i scoată formele de invidiat la vedere. Coafura a fost una de poveste, din anii ’80. Look-ul vedetei a reușit să-i facă pe fanii să o îndrăgească și mai tare.

Cine este Angelique Boyer

Angelique Boyer s-a născut pe 4 iulie 1988 în Franța, dar împreună cu familia s-a mutat în Mexic atunci când ea avea doar doi ani. La o vârstă foarte fragedă a făcut parte dintr-un musical și a studiat la “Centro de Educacion Artistica” până la vârsta de 12 ani.

În timp ce a jucat în telenovela “Rebelde” a făcut parte din formația C3Q’S, alături de colegii din celebra producție, Estefanía Villareal și Zoraida Gomez. Imediat după finalizarea filmărilor pentru “Rebelde”, Angelique Boyer a avut din nou șansa de a face parte dintr-un proiect important, “ Bailando por la Boda de mis Sueños”.

În 2009, a făcut parte dintr-un serial care a ajutat-o să-și crească notorietatea pe scenele mari. Deși a jucat într-o dramă, rolul avut a demonstrat că Angelique Boyer poate oricând să interpreteze și roluri care să o scoată din zona de confort.

În 2019, a primit premiul pentru “Cea mai bună actriță”, în cadrul Premiile TvyNovelas.

În articolul

Angelique Boyer în rochie de mireasă. Care este motivul pentru care actrița s-a îmbrăcat în alb

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
18 județe intră sub cod galben de ploi și vijelii. Zonele vizate de instabilitate atmosferică
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x