Angelique Boyer, întâlnire romantică alături de Sebastian Rulli. Actorul i-a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele sociale

Publicat pe 27.02.2022 la 21:00 Actualizat pe 27.02.2022 la 15:01

Angelique Boyer și Sebastian Rulli se iubesc mai mult ca oricând și ori de câte ori au ocazia demonstrează acest lucru pe rețelele sociale. Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică, iar actorul i-a lăsat un mesaj emoționant iubite sale.

Angelique Boyer și Sebastian Rulli formează unul dintre cele mai iubite cupluri din telenovele. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că se iubesc nespus, în ciuda criticilor apărute în mediul online.

Cu toate că nu sunt căsătoriți și nu au copii, cei doi sunt într-o relație încă din 2014, însă datorită proiectelor profesionale nu au luat până acum decizia de a avea moștenitori. Iată că într-un interviu recent, frumoasa actriță a declarat că își dorește să devină mămică.

Până la acest pas, cei doi au parte de întâlniri romantice, precum a fost cea pe care Angelique Boyer a arătat-o întregii lumi.

Angelique Boyer, întâlnire romantică alături de Sebastian Rulli

În cea mai recentă postare pe contul personal de Instagram, Angelique Boyer apare într-un restaurant, cu un maiou negru și cu părul închis la culoare. Privind direct spre cameră și zâmbind în colțul gurii, actrița a reușit să atragă ușor privirile curioșilor.

Cu toate astea, nu poza vedetei i-a surprins pe internauți, ci mesajul lăsat în dreptul acesteia chiar de iubitul ei, Sebastian Rulli.

“Vineri, decembrie și căldură. Să aveți un frumos sfârșit de săptămână.”, a scris Angelique Boyer.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sebastian Rulli nu a întârziat mult până să-i răspundă partenerei sale, asta pentru că cei doi se aflau împreună la o întâlnire romantică, iar actorul a fost cel care a pozat-o.

“Vineri și împreună. Nimic mai bine”, a scris Sebastian Rulli.

Fanii nu au întârziat să răspundă, atât mesajului lăsat de actor pentru iubita sa, dar și postării făcute de fosta blondină.

“Vă iubesc”, “Vă iubesc, să nu vă despărțiți niciodată pentru că datorită vouă cred în dragoste”, „Este o iubire care pare desprinsă din telenovele”, „Frumoșilor”, au scris internauții.

Fotografia postată de Angelique Boyer a primit nu mai puțin de 2 mii de comentarii, dar și 300 de mii de aprecieri din partea celor care îi îndrăgesc.

Angelique Boyer și Sebastian Rulli, șapte ani de relație

În luna septembrie a acestui an, Angelique Boyer și Sebastian Rulli au aniversat șapte ani de relație, de iubire profundă. Cei doi nu au ezitat și și-au făcut declarații romantice prin intermediul rețelele sociale.

Angelique Boyer și Sebastian Rulli formează un cuplu sudat, asta pentru că de-a lungul timpului au deomnstrat că se iubesc și se respectă. Prin intermediul conturilor de Instagram, cei doi și-au strigat iubirea ce și-o poartă de atât de multă vreme.

Sebastian Rulli a fost primul care a mărturisit că se simte fericit să împartă această viață alături de partenera sa și cu care speră să fie mulți ani de acum înainte.

“Ce pot să spun...ne iubim. În felul nostru, cu nebuniile noastre, construim un cămin plin de pace. Cel mai bun lucru din această viață este dragostea. De asemenea, le mulțumim familiilor noastre că sunt alături de noi. Vă iubim.

Iubirea mea, au trecut 2555 de zile din 23 septembrie 2014, cum e posibil ca această iubire să rămână neschimbată. Cu trecerea timpului apreciez mai mult o iubire așa reală. Te iubesc fără pretexte și fără condiții, te iubesc complet.”, a scris la momentul respectiv Angelique Boyer.

În articolul

Angelique Boyer, întâlnire romantică alături de Sebastian Rulli. Actorul i-a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x