Angelique Boyer își serbează ziua de naștere într-un mod special. Sebastian Rulli i-a transmis un mesaj emoționant

Publicat pe 05.07.2024 la 12:38 Actualizat pe 05.07.2024 la 13:43

Angelique Boyer și-a celebrat ziua de naștere în cel mai simplu mod cu putință. Actrița a primit din partea partenerului un mesaj emoționant publicat pe rețelele sociale.

actriță zâmbește

Angelique Boyer își serbează ziua de naștere într-un mod special

Profimedia Images

Cunoscuta actriță din telenovele precum Rebelde sau Tres veces Ana a împlinit pe data de 4 iulie vârsta de 36 de ani. A fost sărbătorită de partenerul Sebastian Rulli într-un mod cu totul special. Acesta i-a dedicat mai multe cuvinte emoționante pe rețelele sociale.

Angelique Boyer își serbează ziua de naștere într-un mod special

Pe lângă vacanțele pe care le petrec împreună, cei doi se bucură și de reușit pe plan profesional. Își continuă traiectoria și fanii sunt nerăbdători să-i vadă de fiecare dată. Recent, Sebastian Rulli și-a exprimat sentimentele față de partenera sa care a împlinit recent 36 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“La mulți ani, Angelique! Azi celebrez existența cele mai minunate persoane pe care am avut curajul să o cunosc. Fiecare zi a vieții tale îmi luminează lumea și fiecare zâmbet îmi umple inima de bucurie. Ești muza mea, confidenta, dragostea. Doresc ca fiecare moment din viața ta să fie plin de pace, iubire și fericire. Vreau ca visele tale să se împlinească și împreună să creăm momente de neuitat. Te iubesc cu toată ființa mea, cerule.”, a scris Sebastian Rulli, actor celebru din Rubi.

Cu acest mesaj, actorul de telenovele a primit reacțiile a peste 190 de milioane de fani din toată lumea. Cel mai important este că Angelique Boyer a simțit nevoia să îi răspundă imediat la același mesaj.

“Te iubesc, iubirea vieții mele. Îți mulțumesc pentru că ești cel mai mare dat și binecuvântare din viața mea.”, a scris și Angelique Boyer. În cadrul istoriilor de pe instagram, aceasta a împărtășit câteva detalii despre călătoria pe care o realizează alături de partenerul său. Chiar dacă nu au dezvăluit destinația în care se află, se pare că vor zbura câteva ore bune, arată es-us.vida-estilo.yahoo.com.

Sebastian Rulli și Angelique Boyer joacă împreună în acel proiect profesional

Recent, cei doi au avut de promovat proiectul El extrano retorno de Diana Salazar, acolo unde actrița joacă rolul de protagonistă. Cei doi au explicat secretul relației lor, iar fanii au rămas uluiți de ceea ce au aflat. Se pare că îndrăgostiții nu locuiesc în aceeași casă, însă dețin o proprietate împreună.

“El ajunge în casa lui și eu în a mea, cu toții suntem fericiți. Când lucrăm de vedem și mai puțin decât atunci când nu lucrăm.”, a spus vedeta.

După cum au mărturisit, cei doi își mențin dinamica de iubiți, fiecare în casa proprie. Până în prezent, totul a funcționat perfect și au demonstrat că 10 ani reprezintă totul până acum.

“Imaginează-ți că ar trebui să-și aducă toate hainele în casa mea, ar trebui să plec.”, a spus Sebastian Rulli. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți actori din Mexic la momentul actual. Are 13 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt alături de partenera sa, Angelique Boyer. Actorul a demonstrat în repetate rânduri că în ciuda faptului că s-a despărțit de Cecilia Galliano, a continuat să rămână tatăl pentru copilul său.

În articolul

Angelique Boyer își serbează ziua de naștere într-un mod special. Sebastian Rulli i-a transmis un mesaj emoționant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x