Angelique Boyer le răspunde criticilor. De ce a luat vedeta o pauză de la filmări

Publicat pe 04.04.2022 la 11:07 Actualizat pe 04.04.2022 la 09:03

Angelique Boyer a renunțat la filmări pentru o perioadă și petrece timp alături de familie. Actrița le răspunde criticilor care susțin că aceasta își alege doar roluri care îi aduc un profit uriaș. Care este, de fapt, adevărul.

Angelique Boyer a decis că este momentul să ia o pauză de la filmări și să rămână într-o vacanță prelungită alături de cei dragi. Imediat cum au aflat, gurile rele au început să apară în mediul online și să vorbească despre decizia actriței.

Cei mai mulți dintre internauții nemulțumiți au spus că vedeta își alege doar roluri care îi aduc venituri substanțiale. Care este, de fapt, adevărul.

Angelique Boyer le răspunde criticilor și vorbește despre decizia de a lua o pauză de la filmări

Recent, Angelique Boyer a refuzat un rol de protagonistă într-o telenovelă nouă, însă internauții au criticat-o imediat. În ciuda faptului că vedeta a decis să ia o pauză din mediul online, aceasta a revenit doar pentru a le răspunde criticilor.

Angelique Boyer a postat un videoclip pe rețelele sociale în care vorbește despre decizia pe care a luat-o, în ciuda faptului că a fost aspru criticată: „În mod normal, între proiecte las să treacă un an de zile pentru că e bine pentru mine, e bine pentru voi și e bine pentru cariera mea. Nu-mi place să refuza munca.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, internauții au numit-o “pretențioasă”, asta pentru că a refuzat un rol de protagonistă într-o producție importantă. De asemenea, vedeta spune că în timpul pandemiei a lucrat mai mult decât în mod normal și respinge acuzațiile aduse. Angelique Boyer spune că a rămas aceeași dintotdeauna, iar faima nu i s-a urcat niciodată la cap, așa cum a fost acuzată.

“S-a zvonit că sunt pretențioasă asta pentru că în ultima vreme am respins mai multe proiecte. Nu e vorba că spun nu la orice oportunitate, cred că s-au scos pe piață foarte multe telenovele și trebuie să ne alegem fiecare rolul oportun.”, a declarat Angelique Boyer conform tvnotas.com.mx.

Angelique Boyer spune adevărul

Angelique Boyer a mărturisit că se emoționează atunci când pășește pe platourile de filmare, însă așteaptă o producție adecvată pentru ea la momentul actual: „Sunt nerăbdătoare să vină un proiect cu o istorie care să mă încânte și să mă provoace ca și actriță.”

Dar între timp ce vedeta și-a luat timp pentru a se odihni și a pune cap la cap proiectele, Sebastián Rulli se pregătește pentru noua versiune a telenovelei “Los ricos también lloran”, acolo unde împarte platourile de filmare cu vedeta Claudia Martín. După ce s-a aflat că Angelique Boyer a luat o pauză de la filmări, iată că adevărul a ieșit, de fapt, la iveală.

Aceasta a refuzat un rol principal, însă a mărturisit și motivul adevărat pentru care a luat această decizie la momentul actual. Angelique Boyer ar fi trebuit să joace rolul de protagonistă în noua versiune a telenovelei “Amarte el mi Pecado”.

“Giselle González își pregătește nouă telenovelă și se pare că este o altă versiune a producției Amarte es mi Pecado. Cred că Angelique Boyer era protagonista ideală, dar se pare că aceasta a refuzat oferta.”, a dezvăluit Martha Figueroa în ‘Con Permiso’.

Se mai menționează că un alt motivul pentru care Angelique Boyer a refuzat rolul de protagonistă ar fi din cauza lipsei de sprijin din partea producătoarei cu care a mai lucrat în trecut.

În articolul

Angelique Boyer le răspunde criticilor. De ce a luat vedeta o pauză de la filmări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x