Angelique Boyer, mesaj emoționant la sfârșit de an pentru fanii din online. Cum petrece actrița zilele de sărbătoare

Publicat pe 28.12.2021 la 14:48 Actualizat pe 28.12.2021 la 15:27

Angelique Boyer a lăsat un mesaj emoționant pe contul personal de socializare cu ocazia sfârșitului de an care se apropie cu pași rapizi. Cum petrece actrița zilele de sărbătoare și ce face pentru a se menține în formă oricând și oriunde.

Angelique Boyer poartă o rochie neagră și are părul prins în coc

Angelique Boyer pe covorul roșu. 20 nov 2014

Getty Images

Angelique Boyer nu a lăsat acest an să treacă fără ca măcar să spună un cuvânt adresat fanilor din online. Vedeta s-a îmbrăcat în haine sport și a ieșit la plimbare cu bicicleta, hobby pe care îl urmează regulat.

Pentru a fi totuși în ton cu sărbătorile, actrița din “Rebelde” le-a transmis internauților un mesaj emoționant. În vacanță, alături de Sebastian Rulli, așa se anunță ultimele zile ale acestui an pentru frumoasa Angelique Boyer.

Angelique Boyer, mesaj emoționant la sfârșit de an pentru fanii din online

Nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că atât Angelique Boyer cât și partenerul său, Sebastian Rulli, sunt adepți ai vieții sănătoase. În cea mai nouă postare de pe contul personal de Instagram, cunoscuta actriță apare îmbrăcată în haine sport, cu cască pe cap, gata să se plimbe cu bicicleta.

Într-un cadru de basm, vedeta a ținut să transmită un mesaj emoționant fanilor din întreaga lume cu ocazia sfârșitului de an care se apropie cu pași rapizi. Angelique Boyer și-a luat o pauză de odihnă pentru a fi alături de cei dragi în preajama sărbătorilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița a declarat în repetate rânduri că își iubește familia și ori de câte ori are ocazia călătorește în Franța pentru a fi alături de cei dragi. “Pregătită să închei anul în cea mai bună formă. Vreau să mă bucur de concediu alături de cei dragi, să mă deconectez pentru a mă reconecta. Fii alături de oameni care te împing să faci lucruri diferite, să trăiești fiecare zi bucurându-te de natură.”, a fost mesajul transmis de Angelique Boyer.

Nu este de mirare că vedeta a primit mii de aprecieri și sute de comentarii, asta pentru că se numără printre cele mai iubite vedete din lumea telenovelelor. Are peste 13 milioane de fani pe Instagram și continuă să îi încânte pe aceștia cu fotografii atât de pe platourile de filmare, cât și din vacanțe.

Angelique Boyer, oufit de vară în mijlocul iernii

Deși este perioada sărbătorilor de iarnă, pentru Angelique Boyer nu este niciodată frig, asta pentru că actrița alege întotdeauna să-și petreacă zilele libere la soare. Vedeta a pozat în costum de baie chiar în preajma Crăciunului și a uitat de pijamalele cu tematică.

Cea mai recentă vacanță a frumoasei actrițe a avut loc la plajă, într-un loc călduros. Angelique Boyer ( 33) a uitat de inhibiții și a pozat într-un costum de baie minuscul care a lăsat cu siguranță loc de interpretări. Pentru cei mai mulți, vedeta se numără printre cele mai frumoase femeie din lume, chiar dacă este iubita lui Sebastian Rulli de foartă multă vreme.

Soare, plajă, nisip și mare, acestea sunt cuvintele care au reușit să caracterizeze cu ușurință ultimele zile petrecute de Angelique Boyer. Partenera lui Sebastian Rulli nu se sfiește să-și arate corpul bine lucrat, astfel că toată lumea poate observa de câtă determinare este nevoie pentru a fi la acest nivel.

Angelique Boyer le-a prezentat astfel fanilor fiecare locație din vacanța pe care și-a luat-o împreună cu iubitul ei.

În articolul

Angelique Boyer, mesaj emoționant la sfârșit de an pentru fanii din online. Cum petrece actrița zilele de sărbătoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x