Angelique Boyer s-a tuns. Cum arată diva telenovelelor cu părul scurt

Publicat pe 12.03.2022 la 20:21 Actualizat pe 12.03.2022 la 18:27

Angelique Boyer și-a surprins fanii cu primele imagini din noul an. Actrița s-a tuns scurt și i-a surprins pe fanii din online. Cum arată diva telenovelelor.

Angelique Boyer poartă un sacou alb și are părul prins

Angelique Boyer în cadrul unei conferințe de presă. 17 iulie 2017

Profimedia Images

Angelique Boyer a postat prima fotografie din noul an pe rețelele sociale, iar fanii au rămas impresionați. Vedeta a decis să-și facă o schimbare completă de look, iar diferența este uimitoare. Vedeta s-a tuns, iar acum are părul scurt.

Nu doar că este una dintre cele mai iubite actrițe din telenovele, dar Angelique Boyer își dorește să se reinventeze întotdeauna și să-și surprindă fanii în cele mai uimitoare modalități. De data aceasta, partenera lui Sebastian Rulli a optat pentru o schimbare completă a imaginii.

Angelique Boyer s-a tuns și a uimit fanii din întreaga lume

Angelique Boyer și-a tuns părul în stilul pixie și s-a vopsit într-o culoare închisă, astfel că look-ul încercat de artistă în noul an a depășit toate așteptările fanilor. Chiar dacă vedeta obișnuiește să-și schimbe imaginea conform rolurile pe care le interpretează în telenovele, iată că de această dată diferența a fost mai mult decât vizibilă.

“An nou fericit, lume! Îmi încep anul cu sănătate și fără așteptări. Vreau să le mulțumesc din inimă celor care m-au însoțit de-a lungul anului care tocmai a trecut și întâmpin anul 2022 cu brațele deschise. Să fie constantă sănătatea. Nu cere ca lucrurile să vină la tine, cere ca ele să se trezească în sufletul tău. Foarte multe fotografii în această vacanță, vă arăt doar câteva momente.”, a scris Angelique Boyer în dreptul fotografiilor postate în noul an.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre cei care i-au apreciat postarea a fost și Maite Perroni, fosta colegă de platou a lui Angelique Boyer, de pe vremea când jucau în telenovela “Rebelde”.

Angelique Boyer a primit nu mai puțin de 400 de mii de aprecieri și peste o mie de comentarii din partea celor care o îndrăgesc. “An nou fericit, frumoaso”, “Felicitări”, “Ce sirenă frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Cel care nu a ratat momentul și a lăsat câteva cuvinte în dreptul fotografiilor, a fost chiar Sebastian Rulli, partenerul ei.

Angelique Boyer, schimbare de look

“Ce momente frumoase am împărtășit. Lângă tine, totul este mai frumos. Îmi aduci pace și fericire. Îți mulțumesc pentru sufletul tău atât de nobil și fericit. Te iubesc.”, a scris Sebastian Rulli în dreptul fotografiilor postate de Angelique Boyer.

Angelique Boyer a sărbătorit Anul Nou alături de Sebastian Rulli cu care este într-o relație de mai bine de șapte ani de zile. Cei doi le-au arătat fanilor cele mai frumoase momente petrecute de-a lungul anului care tocmai a trecut, dar și rezoluțiile pentru acest nou început.

În 2021, Angelique Boyer a făcut mai multe schimbări în ceea ce privește look-ul ei, asta pentru că vedeta a trecut de la părul blond care a consacrat-o, la o culoare mai matură, potrivită rolurilor pe care le joacă la momentul actual. Cu toate că fanii și-o amintesc cel mai bine din telenovela “Rebelde”, atunci când Angelique Boyer avea părul scurt și blond, iată că acum actrița și-a schimbat înfățișarea și cu greu a putut fi recunoscută.

Angelique Boyer s-a născut pe 4 iulie 1988 în Franța, însă de-a lungul timpului a cucerit publicul din Mexic grație aparițiilor sale în telenovele de succes.

În articolul

Angelique Boyer s-a tuns. Cum arată diva telenovelelor cu părul scurt

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x