Angelique Boyer și absența de pe rețelele sociale. Care este motivul pentru care fanii nu au mai văzut poze cu actrița

Publicat pe 03.12.2021 la 20:14 Actualizat pe 03.12.2021 la 20:36

Angelique Boyer, una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele, a vorbit despre motivul absenței din online. Actrița a lipsit în ultima vreme de pe rețelele de socializare, însă a avut și un motiv foarte important. Care este acesta.

Angelique Boyer poartă o bluză fără mâneci. Actrița are părul prins și un machiaj natural

Angelique Boyer pe covorul roșu în New York

Getty Images

După o bună perioadă de timp în care Angelique Boyer a fost mai mereu prezentă pe conturile de socializare alături de iubitul ei, Sebastian Rulli, se pare că de data aceasta fanii au avut o surpriză.

În ultima vreme, actrița nu a mai postat fotografii și filmulețe pe conturile de socializare, iar internauții și-au pus serioase întrebări.

Cu toate acestea, Angelique Boyer a venit imediat cu răspunsul și i-a liniștit pe toți.

Angelique Boyer lipsește de pe rețelele sociale

Angelique Boyer nu a mai postat atât de des fotografii și filmulețe pe contul personal de Instagram, iar fanii s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea. Actrița a dezvăluit că a vrut să fie alături de familie, în Franța, și din această cauză nu a mai avut timp.

Cu mai mult de 13 milioane de fani pe Instagram, Angelique Boyer a fost surprinsă alături de nepoțel într-una din rarele poze pe care le-a postat în ultima vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce călătorie minunată! Văd aceste poze și aș vrea să exprim tot ceea ce am simțit în acele momente. M-am deconectat de rețelele sociale, de telefon și m-am bucurat de prezent, de locuri, de oameni. Să-mi văd fratele și familia lui, cu toții atât de mari, mi s-a împlinit un vis. Cu fiecare călătorie sunt tot mai mari, mai apropiați de mine. Acești mici drăguți sunt nepoții mei, Morgan, 5 ani și Chloe, 2 ani. Vă mulțumesc pentru această călătorie. Să te văd în propriul tău restaurant, să faci afaceri cu cel mai bun prieten al tău, să-mi văd toată familia unită, este o mare satisfacție, sunt mândră de fratele meu.”

Îmi doresc să împărtășesc lucruri frumoase din vieți voastre. Distanța uneori ne face să ne bucurăm de atât de multe lucruri.

Deși mi-e dor de voi foarte mult. Să fiu mătușă mă face să fiu foarte fericită. Vă iubesc.”, a scris Angelique Boyer pe contul personal de Instagram.

Angelique Boyer și absența de pe rețelele de socializare

Postarea vedetei nu a rămas fără răspuns, așa că peste o mie de oameni i-au comentat în dreptul acesteia. De asemenea, peste 500 de internauți i-au apreciat fotografiile alături de familie.

Acum ceva timp, Angelique Boyer a decis să își facă o schimbare de look. Angelique Boyer, una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele și partenera lui Sebastian Rulli, a decis că este momentul să facă o schimbare de look. Aceasta și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului cu părul blond și lung, însă de data aceasta s-a vopsit.

Datorită rolului pe care îl interpretează îl telenovela “Vencer el Pasado”, iubita lui Sebastian Rulli s-a tuns și s-a vopsit, astfel că fanii au recunoscut-o cu greu. Cu toate acestea, cei mai mulți au declarat că acest look o întinerește pe celebra actriță.

Pe pagina personală de Instagram, Angelique Boyer și-a surprins fanii cu noua schimbare de look și cu îndrăzneala cu care a abordat o nouă culoare a părului. Internauții nu au rămas fără răspuns, așa că cei peste 13 milioane de fani de pretutindeni au decis să-și spună părerea.

În articolul

Angelique Boyer și absența de pe rețelele sociale. Care este motivul pentru care fanii nu au mai văzut poze cu actrița

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x