Angelique Boyer și Sebastian Rulli formează un cuplu de poveste. Ce fotografie a urcat vedeta în mediul online

Publicat pe 18.07.2022 la 19:56 Actualizat pe 18.07.2022 la 20:24

Angelique Boyer și Sebastian Rulli formează un cuplu de poveste și dovedesc acest lucru în fiecare clipă. Cum au apărut cei doi în mediul online după ce vedeta a postat o fotografie romantică.

Angelique Boyer poartă o rochie de gală de culoare albastră și are părul prins într-un coc și stă lângă Sebastian Rulli care poartă un costum gri și are părul coafat cu gel

Angelique Boyer și Sebastian Rulii

Getty Images

Angelique Boyer și Sebastian Rulli formează un cuplu de poveste și dovedesc acest lucru încă din 2014, de când și-au făcut publică relația de iubire. Deși nu sunt căsătoriți, cei doi demonstrează că sentimentele lor sunt mai puternice decât o bucată de hârtie. De asemenea, niciunul dintre ei nu își dorește copii la momentul actual, însă acest lucru nu îi oprește să-și arate tandrețea cu fiecare ocazie.

Angelique Boyer și Sebastian Rulli formează un cuplu de poveste

Cei doi îndrăgostiți formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz și sunt cunoscuți ca fiind la fel de concentrați pe relație și acum, după 8 ani de iubire. Dacă nu era de ajung, atât Angelique Boyer cât și Sebastian Rulli își sărbătoresc zilele de naștere în același timp, iar fotografiile postate în mediul online și mesajele stau mărturie a tot ceea ce au construit până acum.

“Viața mea, astăzi îți celebrăm existența. Sper ca toate dorințele să ți se îndeplinească și ca bucuria să-ți fie mereu întipărită pe chip. S-a născut omul care să mă facă fericită în fiecare zi, tu ești darul meu. Îți iubesc personalitatea, felul în care poți să treci peste lucrurile dificile atunci când se întâmplă. Îți iubesc familia, faptul că ești pozitiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iubesc zâmbetul ăla după fiecare sărut, atunci când privirile noastre se întâlnesc și mă faci să vibrez, chiar și atunci când cânți, da și atunci când cânți. Atunci când mă faci să mor de râz și adevărul este că ești foarte amuzant. Îți iubesc autenticitatea și faptul că ești mereu liber. Iubesc să-mi imaginez viața alături de tine. Te iubesc cu toată forța mea.”, a scris Angelique Boyer la începutul lui iulie pentru a-l sărbători pe iubitul său, Sebastian Rulli. Ulterior, fosta actriță din “Rebelde” și-a sărbătorit propria zi de naștere și a lăsat un nou mesaj pe pagina personală de Instagram, acolo unde are peste 14 milioane de fani care îi urmăresc fiecare postare.

“O săptămână nebunească. Trei avioane, trei țări și am împlinit 34 de ani. Las aici această fotografie din acel moment magic pentru a-mi exprima recunoștința către univers. Sunt mulțumită de tot ceea ce am primit până acum de la viață. Mesajele voastre sunt de neuitat.”, a mai scris Angelique Boyer.

Cum și-au petrecut vacanța Angelique Boyer și Sebastián Rulli

Cu toate că în mediul online Angelique Boyer și Sebastián Rulli par un cuplu amuzant, actrița spune că în viața de zi cu zi este mult mai serioasă. După finalizarea seriei “Vencer la ausencia”, Angelique Boyer și Sebastian Rulli au plecat într-o călătorie de suflet pentru a-și revedea familiile.

“Mă bucur mult că am filmat pentru această telenovelă, cu toate că m-a sensibilizat foarte mult subiectul.”, a declarat Angelique Boyer, conform Tvynovelas.com. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Sebastian Rulli, asta pentru că actorul a terminat de filmat pentru telenovela “Los ricos tambien lloran”. Cei doi au mărturisit că timpul liber le-a lipsit cu desăvârșire în ultima perioadă, iar amintirile realizate alături de cei dragi vor rămâne cu siguranță în istorie.

Angelique Boyer s-a născut pe 4 iulie 1988 în Franța, însă este recunoscută în lumea întreagă ca o actriță excelentă ce și-a început cariera în Mexic. Are 1.66 înălțime și se încadrează cu siguranță în topul celor mai frumoase vedete din lume.

În articolul

Angelique Boyer și Sebastian Rulli formează un cuplu de poveste. Ce fotografie a urcat vedeta în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x