Angelique Boyer și Sebastián Rulli vorbesc despre relația lor: „Fiecare e liber să facă ce își dorește”

Publicat pe 06.02.2024 la 15:31 Actualizat pe 06.02.2024 la 16:33

Angelique Boyer și Sebastián Rulli vorbesc încă o dată despre relația lor și punctează care este dinamica în fiecare zi a vieții lor. Ce planuri au îndrăgostiții.

parteneri stau unul lângă celălalt

Angelique Boyer și Sebastián Rulli în cadrul Premiilor Grammy. 20 noiembrie 2014

Getty Images

Formează unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea telenovelelor și de-a lungul timpului au demonstrat că fericirea lor nu constă într-un act care să le dovedească autenticitatea. Ca de fiecare dată au vorbit despre dinamica din relație și cum își petrec timpul împreună din 2014.

Angelique Boyer și Sebastián Rulli vorbesc despre relația lor

Suntem în luna iubirii și Valentine’s Day se apropie cu pași rapizi așa că ar fi ci adevărat indicat ca două dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic să vorbească despre relația lor și cum își păstrează autenticitatea în fiecare zi a vieții lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cel mai recent interviu, Sebastián Rulli a fost cel care a punctat faptul că nu a plănuit nimic romantic alături de partenera sa, dat fiind faptul că au petrecut o lună întreagă în vacanță prin Argentina, țara natală a actorului. În ceea ce privește surprizele pe care le face pentru partenera sa, a punctat că niciodată nu alege o zi specială, ci încearcă să fie cât mai creativ.

Citește și: Angelique Boyer și Sebastian Rulli au vizitat Argentina, țara natală a faimosului actor. Cum s-a lăsat filmat acesta, într-un cadru de basm

“Nu suntem atât de specifici cu datele, este în fiecare zi.”, a punctat actrița. În ceea ce privește verificarea rețelelor sociale, cei doi au subliniat că telefoanele sunt întotdeauna fără parolă, astfel că niciunul nu este verificat de celălalt, indiferent de situație.

“Fiecare e liber să facă ce dorește. Suntem individuali și cred că respectul este cheia pentru orice fel de relație. Prietenie, iubire, mereu trebuie acel respect.”, a punctat actrița din Rebelde, arată peopleenespanol.com. Protagonista telenovelei Teresa și Tres veces Ana este de părere că încrederea nu trebuie să lipsească niciodată. De asemenea, îndrăgostiții sunt liberi să-și exprime ideile în orice moment. Recent, a avut loc nunta faimoasei Ana Brenda, însă faimoșii nu au participat în cadrul marelui eveniment. Frumoasa brunetă a spus totul despre acest incident și ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Ana Brenda reacționează în fața presupusei reclamații din partea faimoșilor

Actrița a vorbit pentru prima oară despre motivul pentru care nu și-a invitat foștii colegi din telenovela Teresa la nunta cu Zacarías Melhem.

Citește și: Sebastián Rulli oferă sfaturi pentru un trup de invidat fanilor din mediul online. Actorul s-a fotografiat în sala de sport

“Adevărul e că cine a trecut peste o nuntă știe cât de dificilă este de realizat o listă de invitați. Nu vreți să știți câți prieteni, colegi de muncă, oameni pe care îi iubesc și pe care n-am putut să-i invitat au existat. Adevărul e că a fost un eveniment intim. Locul era intim, mic și așa l-am vrut. Mi-ar fi plăcut, dar s-ar fi transformat într-o petrecere cu mii de oameni.”, a explicat.

A descris ziua cu pricina ca fiind una “perfectă”, arată univision.com. În ceea ce-i privește pe Angelique Boyer și Sebastian Rulli, aceștia au menționat că Ana Brenda ar fi fost supărată de pe vremea filmărilor pentru telenovela Teresa, însă totul a rămas povestit în spirit de glumă. Angelique Boyer este una dintre cele mai iubite vedete din telenovele. A jucat un rol secundar în Rebelde, fiind una dintre cele mai bune prietene a iubitei Mia Colucci ( Anahi). Printre altele are la activ multe proiecte profesionale extrem de reușite și adorate de fani.

În articolul

Angelique Boyer și Sebastián Rulli vorbesc despre relația lor: „Fiecare e liber să facă ce își dorește”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x