Angelique Boyer și-a surprins fanii cu noua schimbare de look. Actrița este de nerecunoscut

Publicat pe 08.11.2021 la 09:55 Actualizat pe 08.11.2021 la 10:50

După ce o bună perioadă de timp a optat pentru părul blond și lung, stil care a consacrat-o, Angelique Boyer a decis că este cazul să facă o schimbare de look. Actrița și-a surprins fanii și acum este de nerecunoscut.

Angelique Boyer poartă o rochie neagră, lungă cu mâneci lungi. Actrița are părul desprins și dat pe spate

Angelique Boyer în cadrul prezentării telenovelei "Amar a muerte"

Profimedia

Angelique Boyer, una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele și partenera lui Sebastian Rulli, a decis că este momentul să facă o schimbare de look. Aceasta și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului cu părul blond și lung, însă de data aceasta s-a vopsit.

Datorită rolului pe care îl interpretează îl telenovela “Vencer el Pasado”, iubita lui Sebastian Rulli s-a tuns și s-a vopsit, astfel că fanii au recunoscut-o cu greu. Cu toate acestea, cei mai mulți au declarat că acest look o întinerește pe celebra actriță.

După ce a terminat de filmat pentru ultimele episoade, Angelique Boyer a profitat de acest lucru și a renunțat la părul blond.

Angelique Boyer și-a surprins fanii cu noua schimbare de look

Pe pagina personală de Instagram, Angelique Boyer și-a surprins fanii cu noua schimbare de look și cu îndrăzneala cu care a abordat o nouă culoare a părului. Internauții nu au rămas fără răspuns, așa că cei peste 13 milioane de fani de pretutindeni au decis să-și spună părerea.

Angelique Boyer pare a fi foarte mândră de noua ei coafură, cu părul castaniu, așa cum a decis că își dorește să se prezinte de acum în fața celor care o îndrăgesc. Cu toate că fanii o cunosc cu părul blond, lung, datorită personajului interpretat, “Renata”, aceasta și-a schimbat în totalitate imaginea.

Actrița nu și-a schimbat foarte mult lungimea părului, însă o ușoară schimbare se poate observa și aici. Cu bretonul dat în părți, Angelique Boyer le-a amintit fanilor de rolul pe care l-a avut în “Imperio De Mentiras”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că nu doar Angelique Boyer a luat decizia de a-și schimba look-ul în 2021. Printre vedetele care au decis că își doresc o altă imagine s-au numărat și Danna Paola, Jennifer López, Ariana Grande și Selena Gómez. Datorită acestor vedete, ne putem lua inspirația de zi cu zi și putem apela cu ușurință la un altfel de look.

În cazul lui Angelique Boyer, tunsoarea pe care actrița a ales-o o ajută să fie mult mai tânără, mai diferită decât apărea până acum pe rețelele de socializare.

Sebastian Rulli joacă alături de Angelique Boyer în telenovela “Vencer el Pasado”

Sebastian Rulli joacă alături de Angelique Boyer în telenovela “Vencer el Pasador” și este mai fericit ca oricând. Cu toate acestea, nu este singurul motiv pentru care a decis să apară din nou pe micile ecrane.

Actorul interpretează un rol destul de dificil, un profesionsit în IT care caută să-și răzbune tatăl și fratele pentru nedreptățile din trecut. Producătoarea este nimeni alta decât Rosy Ocampo, una dintre cele mai cunoscute femeie din Mexic în această industrie.

Sebastian Rulli este de părere că datorită personajului său îl va putea ajuta pe fiul lui de 11 ani să conștientizeze mai multe despre pericolele care pândesc la orice pas pe rețelele de socializare. De asemenea, actorul este de părere că această telenovelă nu se aseamănă cu niciuna apărută până acum.

“Îmi place să joc roluri diferite, să arăt că pot mai mult de fiecare dată.”, a spus Sebastian Rulli într-un interviu recent.

În articolul

Angelique Boyer și-a surprins fanii cu noua schimbare de look. Actrița este de nerecunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x